Eljátszik egyedül 2- 2,5 év körüli gyemreked minimum fél órát egy huzamban? Ha igen, mivel? Fiú vagy lány?
Az én lányom maximum 5-10 percet játszik el egyedül, azt is maximum naponta 2x. Ez nem sok idő.
Néha jül esne ha lenne egy üres félórám ,íg ő elfoglalja magát, és addig pihennék agyilag (nem kéne beszélni és válaszolni a miértekre)illetve haladnék a házimunkával....
Érdekes,hoyg amikor kisebb volt, többet játszott egyedül (1-1,5 éves kora körül), de mióta ilyen abzsolút örökmozgó is mióta elkezdődött a "miért korszak", azóta ez nem működik...
Ez megvolt eddig is, sokmindent együtt csinálunk már totyogós kora óta, mindenbe beavatom.
Nekem mostmár arra lenne szükségem,hogy tényleg egyedül játszon.
Kedves utolsó, én aztán nem nézlek le emiatt, mert én is így neveltem a lányom!
Most mégis anyamániás.
Én meg nem vagyok hajlandó lerázni, ha kérdez, hív megyek játszok válaszolok.
Inkább valami olyan jó játék ötlet kéne, ami általá magától is rájön hogy jüó egyedül játszani.
Kisfiam 26 honapos. Eljatszik egyedul fel orat neha tobbet is.
Auto manias. Azok a mindenei. Rengeteg fele van neki kulonbozo meretben. A nagyokra pakolja a kicsiket,a szobaba vegig tolja majd kiboritja egy helyen es megy vissza a kovetkezo adagert :)
A legot is szereti.
Nem regen kapott egy kekszinu jatek babakocsit. Azt is nagyon szereti.Tologatja a macit vagy mas pluss allatot aztan cserelgeti oket de a kisautoit is rendszeresen megsetaltatja :)
Ezenkivul nagyon szeret segiteni nekem :)
lány:
kedvencei a kisautók, azokat tologatja, beszél közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!