Mit csinálhatna egy kamasz lány egyedül? (strand)
Áááááá én is mindig egyedül unatkoztama vízben,ezek meg eljöttek a parton "dögleni".....
Majd ott megismerkedsz valakivel,a szállás környékén biztos lesz veled egykorú.Társulj be valakikhez röpizni:)))Nem te leszel az egyedüli unatkozó a strandon,majd csak találsz valakit.Jó szórakozást!:D
detto ugyanez van velem is:P Ilyenkor szívás egykének lenni.
13L
Szerintem egyszerűen fürödj,élvezd az egyedüllétet,ha tudod élvezni.Én mindig is élveztem a vízben lévő egyedüllétet.Az annyira megnyugtatott..nagyon!
Vagy ha mégsem élvezed,akkor legyél ott kevéske fürdés után,ahol a szüleid.Beszélgess el velük!
Mi elszoktunk vinni egy családot magunkkal..csak a férj nincs mindig itthon,de az nem is baj.A nő az jópofa,azzal lehet hülyülni:D meg ott a kislányuk is,az meg el van már néha maga:D 6 éves:D
Ilyen kor adok hálát, hogy 3 vagyunk testvérek. Mindig tudunk valamit csinálni. De anyáék is mindig jönnek velünk a vízbe vagy játszani. Este mindig elmegyünk sétálni, várost nézni vagy társasozunk. Utána általában elmegyünk a lányokkal sétálni, bulizni.
Vigyél kártyát vagy társast amivel tudtok együtt játszani. Nézzétek meg a várost. Vigyél fényképezőgépet és fotóz. Én is mindig fényképezek.
16L
Én is így voltam vele. Bár az én szüleim szeretnek vízbe jönni. Előttem írták a sétát meg a kártyát az is jó ötlet. Mi múltkor vittük a barátnőmet is. Most sajnos nem tudjuk. Vigyél könyvet, keresztrejtvényt, zenét.
18/L
a sétálást mindig megtesszük amikor megyünk és már elég uncsi :/ amúgy én sem vagyok egyke csak a testvérem 23 éves,a barátnőjével lakik és már nem jön velünk.
De összességében az a környék nem valami életvidám..Túl c csöndes nem mint például itthon mert itt mindig van valami
Amióta nyaralni járunk velem is mindig ez van.Én bementem a vízbe és ismerkedtem.Kerestem még más lányokat,akik egyedül voltak és megkérdeztem :
szia,hogy hívnak?
Minden évben találtam valakit,sőt olyan is van,akivel még mindig tartom a kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!