Mit csinálhatna egy kamasz lány egyedül? (strand)
Velem ugyan ez lesz.. mert mi is megyünk le a Balatonra..
csak nálam az a különbség hogy van egy húgom 3 évvel fiatalabb nálam, és hiába ott van mindenen besértődik hozzá nem lehet szólni mert legtöbbször amikor megyünk ott a 3 évvel kisebb barátnője.. ő is agyilag kisebbnek néz ki de kinézetre meg sokkal nagyobbnak.. de nem lehet vele szót érteni.. meg mondjuk jönnek velünk nénjéméék is.de ők úgyis egész végig anyáékkal fognak beszélni. :SS
Én 14 vagyok a nővérem pedig lassan 18 lesz. Ha bent vagyunk a vízben, akkor is csak úszunk, néha dobáljuk egymásnak a labdát és ennyi. Ha a parton vagyunk akkor ő vagy sakkozik, vagy dámázik az apukámmal vagy a nagyimmal, ha ő is jön. Vagy olvas. Szoktunk tollasozni, de folyton ideges ha egy icipicit elrontom...bezzeg dicsérni sohasem tud. :(
Ez sem sokkal jobb.
De térjünk a tárgyra: szerintem menj a vízbe és ha látsz 2-3 szimpi lányt/fiút akkor dobd be közéjük a lasztit, úgy, hogy fejbe találj valakit. Majd sűrű bocsánatkérések közepette beszédbe elegyedhetsz velük :P
Najó, nem mondom hogy ez a legjobb ötlet, de most csak ez jut eszembe. Jó nyaralást ;)
14/L
fiúk egyáltalán nem érdekelnek? ezeket az 1-2hetes nyaralásokat kell kihasználni 1kis tapasztalatszerzésre. komolyabb úgy sem lesz, max tapi(mondjuk velem elöfordult komolyabb is :P, de csak sima cumi volt)
14/F
Szia. Nekem van ugyan tesvérem, de ő 19 a barátja is és midnig együtt vannak, ezért ki kellett találnom valamit egyedül létre. :D Íme az ötleteim:
( Ha a lakásban lesz külön szobád ) - Én vittem jó sok cuccot, és berendezgettem szépen lassan, a szobámat, olyan volt, mint itthon. :) Ezzel majdnem egy óra elment. :)
Olvasgattam, rajzoltam, kimentem az udvarra, ami nagyon szép,nyugis helynek tűnt, mikor sütött a nap 1 órácskát napoztam.
Mivel mellettünk volt egy bazérsor ( egy utcával arréb. ) vittem egyis pénzt, és elmentem vásárolgatni. Hazamantem szépen elrendeztem ezeket a szobámban. És mikor már tényleg nemtudtam mit csinálni, kimentem sétálgatni, vagy a kedven dolgommal foglalkoztam. Ami nem más mint az írás. Szeretem rövid kis szerelmes történeteket írni, idézeteket, verseket.
esetleg ottvannak a rejtvények.
nemtudom, van-r lsptopod. Ha van vidd el magaddal játsz, nézz filmeket. Hidd el attül h egyedül vagy, jól ellehet ütni az időt. Ja és egy jó tipp: Én mindig leírtam óránként, mik történtek, miket csináltam. Így magamnak is és másoknak is elmondhattam később, miket csináltunk. :)
13 vagyok én is, detto a szitu! én nem vagyok egyke van egy +1évvel idősebb nővérem, aki súly problémái miatt nem hajlandó fürdőruhát felvenni, és egész nap unatkozok a vízben... anyu nem megy be mert "fázós" apu meg LUSTA......
Utálom ezt a szitut -.-" majd ha jövőre mész balcsira fussunk össze xP
:D
nem hiszem hogy jövőre megyünk mert csak akkor tudunk ha a tulaj is ott van azt meg nem szeretnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!