19 éves lányom meg akarja tartani a babáját, mit csináljak?
Figyelt kérdés
23 éves a barátja, ő is egyetemre jár még. Ő most első éves, és terhes. Nulla élet- és munkatapasztalata van, de a barátjának sincs több. Mindkét félről első gyerekek, nekem 2 kisebb, a barátjának 3 testvére van, akit ugyanúgy etetni kell, ruháztatni. Ami anyagi dolgainkba nem férne el egy gyerek, főleg nem az unokánk.2022. okt. 12. 06:44
241/246 anonim válasza:
240
téged sem volt szánndékom megbántani, nekem így volt, másnak máshoy különbörő életutak vannak, ne essünk egymásnak
242/246 anonim válasza:
És a kérdező természetesen felszívódott... Mily meglepő :D Sejtettem, hogy kamu kérdés.
243/246 anonim válasza:
A kérdező többször visszajött és korrekten válaszolt minden kérdésre, elég hihető volt, amit írt szerintem. Megértem, hogy miközben ezen a problémán pörögnek nem biztos, hogy minden nap benéz ide. De azért én is kíváncsi lennék, mi történt azóta.
244/246 anonim válasza:
Úristen semmi együttérzés? Mondjuk, ha nem akartak gyereket, akkor mindhárom h.lyea kettö aki összehozta, plusz a szülő
245/246 anonim válasza:
'238
sajnálom, ha te a nyomort tapasztaltad, sokféleképpen lehet megtapasztalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!