19 éves lányom meg akarja tartani a babáját, mit csináljak?
230.
Ja, valamikor évtizedekkel ezelőtt.
Ma egy 19 éves hol és mennyit keres amivel fent tud tartani egy albérletet, kisbabát, feleséget.
Menjél már az igényzelensegeddel, meg az álomvilágoddal. :D
#233 de.. pedig vannak ilyenek. Az egyetem nem jelent semmit. Életképtelen anyuci kedvencei akinek fogalmuk sincs hogy működik a világ.
Ettől a jól kitalált kamukérdéstől eltekintve --vannak ilyenek.
231
Nem igénytelenség és reális is vagyok, értem a te hozzáállásod, tényleg k,,va nehéz, és sajna egyre kétségbeesőbb állapotok vannak megértem, mivel mi is érezzük, arra akartam reflektálni, de ezekszerint félrement hogy bármilyen a körülmény bármit megteszünk, ezért hoztam szóba apámat
Más példát is tudtam volna , csak az más kategória
231
tényleg nem akarlak bántani, nem tudom ki vagy ahogy te sem
231
még annyit, hogy ami az eredeti kérdést illeti, apám szüleinek természetes volt, hogy összehúzzák magukat és a kis lakásban adtak helyet nekünk és az is természetes volt hogy ha már "becsúsztam" akkor ez vanés alkamazkodtak hozzá, én mai napig hálás vagyok, ők neveltek emberségre
238
eszembe sem volt ilyesmíről írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!