19 éves lányom meg akarja tartani a babáját, mit csináljak?
Igen de végig szenvedett nyom marad a testén és kötődési hormonok szabadulnak fel szüléskor, legnagyobb önkínzás feladni a gyerekét.
Inkább abortusz
Még mindig nem értem a probléma lényegét. Egy 50 nm-es panelba másik két kiskorú gyerek mellé nyilván nem szülhet és nem viheti oda a pasiját.
Tehát mi a megoldás? A lány és a pasija kivesznek egy albérletet és elkezdik az önálló életet. Ha valaki felnőtteset akar játszani akkor azt ne másik 3 ember kárára tegye. Ez tiszta sor.
Nincs semmi probléma, majd a 23 éves pasijával keresnek szépen egy albérletet és megoldják az életüket. Ergo öröm-boldogság. Problem solved.
De nem is utcára kéne dobnia. Ha a lánynak jár a diplomás gyed és a fiú keres munkát, akkor simán elkaristolhatnak. Ha nem jár, mert nem lesz meg addig a 2 aktív félév az valóban baj. Lehet én akkor inkább már anyagilag valamennyit havi fixen adnék (sajnos ha ott laknak úgyis lesz többlet kiadása a kérdezőnek), de akkor is költözzenek el szépen.
Ezért írják az emberek, hogy igenis le kéne ülni akár a két családnak, megnézni a várható bevételeket, megtervezni hogyan tovább. Akár együtt keresni olcsó albérletet, ha a "gyerekeknek" nem megy. Szóval nem utcára dobni őket, csak tudatosítani, hogy két felnőtt ember ha gyereket akar, akkor bizony ne a szülői panelba tervezzék. És nehogy már annyira életképtelenek legyenek, hogy az utca a B opció.
Az a baj, hogy el sem tudom képzelni a szituációt. Ülünk az asztalnál, kanalazzuk a levest. Megkérdezem a lányomat mi a terve, azt mondja ide szül meg hozza a kaniját is. Erre meg én vígan bólogatok? Hát a francokat. Megmondanám, hogy na ez biztos nem lesz, úgyhogy kezdjünk el együtt, közösen más tervben gondolkodni. Lehet lesz egy kis durca, de egy idő után muszáj lesz megbékélniük és tenni valamit magukért, mert csövezni nyilván nem fognak.
196.
Igen. Láthatóan nem tesznek semmit és az lesz a vége, ahogy írtad.
Kedves Kérdező!
Két dolgot tehetsz még:
1. mutasd meg nekik ezt a kérdést és válaszokat.
2. tedd mérlegre: 4 ember kényelme, élete vs. lányod. Ha nem "rakod ki", akkor bizony az egész családod élete tönkremegy. Ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!