Garantált, hogy én leszek a szemét, ha kismama rokontól kérem, költözzön el? Hogy közöljem vele finoman, de határozottan?
Unokatestvéremről van szó, SOS vészmegoldásként költözött be hozzám ősszel.
Kollégiumot nem kapott a pontjai alapján, szobát bérelni itt Budapesten nem tudtak volna neki.
Ők kérdeztek rá, de én is gondolkoztam azon, hogy a vendégszobában lakhat, amíg jobb megoldás nincsen. Beköltözött, nekem akkor lett egy párkapcsolatom, úgyhogy heti 1-2 éjszakát/napot vagyok ott összvissz, amúgy a páromnál vagyok. Mikor végzett januárban a vizsgáival, kérdezte, hogy erre a félévre maradhatna-e még és utána költözne ki, ha nem gond. Nem zavart sok vizet, belementem.
Viszont terhes lett, nekem is 2 hete mondta el. Megtartja, a baba apukája már közölte, hogy ő nem kíván élni a szülői felügyeleti jogával...
Még van két éve az egyetemből, így az eddigi terve, hogy dolgozna főállásban suli mellett és abból próbálná eltartani magát, ment is a kukába. Megkérdezte tőlem most a héten üzenetben, hogy esetleg amíg egyetemre jár, lakhat-e a lakásban? Annyit írtam rá, hogy erre térjünk vissza személyesen majd. Viszont egyáltalán nem szeretném, ha kisbabával ő ott lakna még éveket...
Szerencsétlen helyzet nagyon. Főleg hogy tudom, haza, a szüleihez azért nem akar költözni, mert az apja egy nagyon kötekedő, szemétkedő alak és tényleg lehetetlen mellette meglenni akár 1-2 órát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!