Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Garantált, hogy én leszek a...

Garantált, hogy én leszek a szemét, ha kismama rokontól kérem, költözzön el? Hogy közöljem vele finoman, de határozottan?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremről van szó, SOS vészmegoldásként költözött be hozzám ősszel.

Kollégiumot nem kapott a pontjai alapján, szobát bérelni itt Budapesten nem tudtak volna neki.

Ők kérdeztek rá, de én is gondolkoztam azon, hogy a vendégszobában lakhat, amíg jobb megoldás nincsen. Beköltözött, nekem akkor lett egy párkapcsolatom, úgyhogy heti 1-2 éjszakát/napot vagyok ott összvissz, amúgy a páromnál vagyok. Mikor végzett januárban a vizsgáival, kérdezte, hogy erre a félévre maradhatna-e még és utána költözne ki, ha nem gond. Nem zavart sok vizet, belementem.

Viszont terhes lett, nekem is 2 hete mondta el. Megtartja, a baba apukája már közölte, hogy ő nem kíván élni a szülői felügyeleti jogával...

Még van két éve az egyetemből, így az eddigi terve, hogy dolgozna főállásban suli mellett és abból próbálná eltartani magát, ment is a kukába. Megkérdezte tőlem most a héten üzenetben, hogy esetleg amíg egyetemre jár, lakhat-e a lakásban? Annyit írtam rá, hogy erre térjünk vissza személyesen majd. Viszont egyáltalán nem szeretném, ha kisbabával ő ott lakna még éveket...

Szerencsétlen helyzet nagyon. Főleg hogy tudom, haza, a szüleihez azért nem akar költözni, mert az apja egy nagyon kötekedő, szemétkedő alak és tényleg lehetetlen mellette meglenni akár 1-2 órát is.

2022. máj. 27. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem marhàra nem volt véletlen az a teherbeesés...tudta ő nagyon jól, hogy az életben nem lesz lakàsa, hidd el. Gyorsan telibe is vàgatta magàt,mert tudja,hogy kölyökkel nem rakhatod az utcàra. És gondolta, hogy akkor màr az ő anyuci-babuci dolgait is finanszírozd...hàt persze. Hajítsd ki a francba, amíg nem késő. Rohadt élősködő, semmirekellő majom az ilyen. Felháborító, mit meg nem engednek maguknak sokan.
2022. máj. 27. 12:44
 32/86 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem terhes. Azért találta ki, mert látja a viselkedésedből, hogy kifelé áll a szekere rúdja. Gondolja, "terhesen" mégsem rakod ki. Majd 2-3 hónap múlva közli, hogy elvetélt, és akkor ő lesz a beteg, akit meg azért sem rakhatsz ki.
2022. máj. 27. 12:47
 33/86 anonim ***** válasza:
95%
32 nekem is eszembejutott, h valójábannnem terhes, csak előre leteszteli a kérdezőt és ha látja, hogy kedvező a terep, akkor hamar megoldja, hogy tényleg legyen gyerek. (Exem előttem lévő exe szó szerint ezt csinálta.)
2022. máj. 27. 12:49
 34/86 anonim ***** válasza:
88%

Igen, én is ezért írtam még két órával hogy Biztos hogy terhes? Nem lehet hogy ez valami játszma? Aztán hirtelen elvetél. És hopp, máris még egy szemesztert ott tölt.

Szerintem tényleg gondolkodj el egy alapos felújításban több hétig eltart.:)) Addig kiszenvedi magából mihez akar kezdeni..

2022. máj. 27. 13:02
 35/86 anonim ***** válasza:
96%
Legyél egyenes, ha finomkodsz, látja, hogy félsz tőle, és tovább próbálkozik a kihasználásodra. "Vége a szemeszternek, július elsején már nem lehetsz itt, a gyerekvállalást máshol oldd meg, ebben nem fogok részt venni."
2022. máj. 27. 13:07
 36/86 anonim ***** válasza:
96%

Ha ezt megléped, amit a 35-ben írtam, ide a bökőt, hogy jön, hogy "elvetélt", és kiderült, hogy súlyos nőgyógyászati betegsége lett, akkorát fog hazudni, mint az ólajtó, hogy érezz lelkifurdalást, és ki ne tedd.

Mekkora rhadékot fogadtál te be.

2022. máj. 27. 13:11
 37/86 anonim ***** válasza:
95%

Jah es ha mar most egy szoba berlese problemat jelent, akkor mi lesz kesobb, ha megszult? A teljes rezsit neked kell fizetned, mert neki majd minden penze (ha egyaltalan lesz vmi) a baba ellatasara megy majd el.

Koltozzon haza.

2022. máj. 27. 13:11
 38/86 anonim ***** válasza:
19%
Vagy azt hazudja, h. nem is terhes volt, hanem kiderült, hogy rákos...
2022. máj. 27. 13:12
 39/86 anonim ***** válasza:
95%
Az Ezeregyéjszaka meséi közt van A Hegyek Vénje című, ismered? Szindbád egy szigetre kerül, ahol egy földön nyöszörgő vénemberre lesz figyelmes, az megkéri, vigye el a forrásig, szomjas. Szindbád a hátára veszi, és az öreg úgy megkapaszkodik benne, nem tudja ledobni, mindjárt kiderül, hogy nem gyenge. Attól fogva Szindbád hátán él, az kell, hogy fusson vele, mint egy ló, mindenhová, ahová az öreg sarkantyúzza, és el kell tartania.
2022. máj. 27. 13:14
 40/86 anonim ***** válasza:
78%
Be fog költözni mellé egy srác is a lakásodba, mész haza, hát már ketten élnek ott. Ketten erősebbek, mint te, nem fogod tudni őket kidobni, a törvény sajnos annak az oldalán áll, aki birtokon belül lakik...
2022. máj. 27. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!