Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma a híradóban láttam, hogy...

Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 07:55
 71/110 anonim ***** válasza:
50%

09:20

Akkor gondolom az összes olyan politikus hülye,aki azt mondja,hogy fokozni kell a gyermekvállalási kedvet,ugye?Mert miért akarják,hogy a nők sok-sok pénzt kivegyenek az államkasszából,gyed formájában?Tiszta bolondok,nem?

2010. szept. 17. 10:26
 72/110 anonim ***** válasza:
96%
Igen, fokozni kell a gyerekvállalási kedvet, de nem azzal, hogy bűntetjük azokat, akik nem vállalnak. Nekem óvodás gyerekem van, mert az enyémet felvették, de a kerületi óvodákból összesen 300 gyereket utasítottak el. Kérdem én, ha most beindulnak a gyerekvállalók, mégis hova a nyavajába vigye a gyerekét? Nem befenyíteni kell az embereket, hanem megteremteni a gyerekvállalás feltételeit.
2010. szept. 17. 11:10
 73/110 anonim ***** válasza:
95%
Ja és visszatérve, igen a legtöbb politikus hülye, mert fogalma sincs a bölcsődei és óvodai helyzetről, mivel az ő feleségeik többnyire nem dolgoznak, vagy a gyerekeik magánóvodába járnak.
2010. szept. 17. 11:12
 74/110 anonim ***** válasza:
0%
Igen,persze hogy hülyék a politikusok.Meg én,meg mindenki aki nem ért veled egyet.Két kutyás hisztis libuska.Muszály minden topicba belepiszkítani?
2010. szept. 17. 13:58
 75/110 anonim ***** válasza:
93%
Ez ám a kulturált vita, amikor lelibázzuk a másikat, ha nem tudunk már mit reagálni az érveire. Gratulálok.
2010. szept. 17. 14:24
 76/110 anonim ***** válasza:
100%
Miröl is megy itt a vita????Ez egy ördögi kör nem???Itt mindenki dolgozó nő és jár a gyes,gyed mindenkinek,aki nem szül az mégtöbbet dolgozik egyszer ő is fog szülni.Nem kell az adó fizetünk eleget ha van gyerek ha nincs.
2010. szept. 17. 15:22
 77/110 anonim ***** válasza:

"Igen,persze hogy hülyék a politikusok.Meg én,meg mindenki aki nem ért veled egyet.Két kutyás hisztis libuska.Muszály minden topicba belepiszkítani?"

Milyen két kutyás te szerencsétlen? Az nem én voltam, nézd meg a %-okat. Sok eszed van, én is gratulálok.

2010. szept. 17. 16:30
 78/110 anonim ***** válasza:
31%

Idemásoltam neked, te marha okos a két kutyás lány kommentjét:

"Szerinted az az anyuka nem csak egy gyáva provokátor aki nekem, a fiatal vékony lánynak és kisméretű kutyáinak be mer szólni, és mer veszélyes helyzetbe hozni, de a felnőtt, esetleg férfi embereknek akik rotival, német juhásszal sétálnak arra évek óta, azoknak nem? Így könnyű levezetni a feszültséget máson. No hát ilyeneket bárki tud mondani!

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-06 21:49"

Gondolom az az intelligens, aki leribancozta pedig te vagy. És még te nevelsz gyereket. Ehhez is gratulálok.

2010. szept. 17. 16:41
 79/110 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálhatsz is,mert nagyon édes a kisfiam:DDDDDDDDD
2010. szept. 17. 23:08
 80/110 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjétek el szépen sajnálni,mert ilyen anyja van:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. szept. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.