Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?
09:20
Akkor gondolom az összes olyan politikus hülye,aki azt mondja,hogy fokozni kell a gyermekvállalási kedvet,ugye?Mert miért akarják,hogy a nők sok-sok pénzt kivegyenek az államkasszából,gyed formájában?Tiszta bolondok,nem?
"Igen,persze hogy hülyék a politikusok.Meg én,meg mindenki aki nem ért veled egyet.Két kutyás hisztis libuska.Muszály minden topicba belepiszkítani?"
Milyen két kutyás te szerencsétlen? Az nem én voltam, nézd meg a %-okat. Sok eszed van, én is gratulálok.
Idemásoltam neked, te marha okos a két kutyás lány kommentjét:
"Szerinted az az anyuka nem csak egy gyáva provokátor aki nekem, a fiatal vékony lánynak és kisméretű kutyáinak be mer szólni, és mer veszélyes helyzetbe hozni, de a felnőtt, esetleg férfi embereknek akik rotival, német juhásszal sétálnak arra évek óta, azoknak nem? Így könnyű levezetni a feszültséget máson. No hát ilyeneket bárki tud mondani!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-06 21:49"
Gondolom az az intelligens, aki leribancozta pedig te vagy. És még te nevelsz gyereket. Ehhez is gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!