Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?
"A gyermektelenek is megdolgozhatnak azért, amit magukra költenek. Ilyen alapon a gyerekek sem hasznosak, mert ugye nem ők tartják el magukat."
Mostmég nem, de majd mikor ők töltik fel a nyugdíjkasszát, ne gondold, hogy abból a pénzből lesz nyugdíjad, amit most befizetsz...
"Szerintem meg önzőek vagytok,és kész."
Szerintem meg te vagy önző, mert elvárnád, hogy mások olyan dolog után adózzanak, amilyük nincs is.
"Mostmég nem, de majd mikor ők töltik fel a nyugdíjkasszát, ne gondold, hogy abból a pénzből lesz nyugdíjad, amit most befizetsz..."
Arra te sem gondolsz, hogy mi lenne, ha most mindenki, mint az őrült elmenne GYED-re. Szerinted mennyi pénz maradna az államkasszában?
"Szerintem meg önzőek vagytok,és kész."
Micsoda érveid vannak... "és kész" ezt utoljára az oviban mondtuk.
Nem szednek le már így is elég adót az emberekről ebben az országban?
Ha ezt a baromságot itt bevezetik, én biztos elmegyek innen, pedig engem nem érint, van gyerekem. De nem akarok egy olyan országban élni, ahol ilyesmi megtörténhet. Na, akkor sok haszna lesz az államnak abból, hogy nekem van gyerekem...
Utolsó, te kész vagy...:)Nagyon sokan szülnek magánorvosnál, sőt a legtöbben ott.És lehet, hogy sokan mennének gyes-gyedre, de gondolom nem a fele népesség egyszerre.És aztán azért mégiscsak jól jön majd neked az a nyugdíj és szociális szolgáltatás, amit majd ezek a többletgyerekek termelnek majd meg, ha dolgoznak.
Plusz, a gyereked öreg korodra gondoskodik rólad.Ha nincs gyereked, az államnak kell...
"Nagyon sokan szülnek magánorvosnál, sőt a legtöbben ott"
Na ne mondd már, hogy a kismamák többsége magánklinikán szül! Az más, hogy zsebbe csúsztatnak pénzt az orvosnak a jobb bánásmódért, de KÖZKÓRHÁZBAN. A hálapénzt ne keverd össze a magánkezeléssel, magánklinikán. Sztem te vagy kész, mert blődségeket állítasz. Nyugdíj pedig jár nekem, mivel fizetem a nyugdíjjárulékot. Az hogy az állam ezt hogy biztosítja, az az ő dolga, vonja meg a segélyeket. És van gyerekem, akit nem azért szültem, hogy öreg koromban tisztába tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!