Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma a híradóban láttam, hogy...

Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 07:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
93%

"Hát, mindenki úgy kezdi, csak van, aki úgy is marad."

Ez nagggyon jóóó! XDDD

2010. szept. 22. 08:50
 102/110 anonim ***** válasza:
0%
élvezi,hogy nem bírod tolerálni,ha valaki más véleményen van mint te.Tudod mi a véleménye?"Nem bír szó nélkül hagyni semmit,amit írsz.Szerintem senki más se veszi komolyan,nem csak te."Komolyan várjuk,hogy miket alkotsz.Csak mert más a véleményem mint neked,komoly "észérveket"hoztál fel:egysejtű vagyok,égek,a férjem rajtam röhög,nem rajtad...Ugye milyen komoly,érdemi érvek?Ki is van óvodás szinten kettőnk közül????Mellesleg az érveid nagyon meggyőzőek és szorosan kapcsolódnak a kérdéshez!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. szept. 22. 09:31
 103/110 anonim ***** válasza:
100%

Bocs kisszivem, de az offolást te kezdted el a hülyeségeiddel. Én leírtam a véleményem:

"Nyilván a gyerektelen költ kevesebbet, de az miért bűn? Nekem senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, hogy teherbe essek, vállaltam, hogy ez lemondásokkal jár.

Ennyi erővel bárkire ki lehetne róni plusz adókat, amiért valamit nem csinál, amit mások igen. Ilyen alapon fizessenek külön adót azok, akik nem tanultak idegen nyelven, mert az idegen nyelvet tudni mennyire hasznos, és akik megtanulnak, azoknak erre plusz kiadásuk van. Pedig ezt a plusz kiadást ők is önszántukból vállalták."

Erre a te "érved":

"Szerintem meg önzőek vagytok,és kész."

Végülis tényleg nagyon értelmesen reagáltál.

2010. szept. 22. 19:52
 104/110 anonim ***** válasza:
49%
Hát értelmesebben mint te.
2010. szept. 22. 21:53
 105/110 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem gyanítani, hogy te valójában egy max. 6 éves gyerek vagy, azok kommunikálnak ilyen szinten.
2010. szept. 22. 22:10
 106/110 anonim ***** válasza:
0%
Ja,és 6 évesen ilyen hosszú szövegeket írok le?Tötönöm tépen!:)De sok ésszel áldott meg a Jóisten!HEHEHE!!!!!!!!!!!
2010. szept. 22. 22:13
 107/110 anonim ***** válasza:
89%

87%!

Szerintem ne válaszolj többet 66%-nak, mert totál menthetetlen. Én azért nem írok már többet neki. Van egy mondás: "Ne vitatkozz a bolonddal, mert Téged is annak néznek!"

2010. szept. 23. 09:41
 108/110 anonim ***** válasza:
54%
Fogadd meg a tanácsát.Nevetségesek vagytok:)
2010. szept. 23. 12:24
 109/110 anonim ***** válasza:
90%
74%-os igazad van, hülyékkel nem érdemes vitatkozni, jobb is lesz, ha keres magának más szórakozást a gyermeki játékaihoz :)
2010. szept. 23. 12:26
 110/110 anonim ***** válasza:
0%
Na végre!Feladtátok.Én győztem!!!!
2010. szept. 24. 12:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!