Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?
"Igen, fokozni kell a gyerekvállalási kedvet, de nem azzal, hogy bűntetjük azokat, akik nem vállalnak. Nekem óvodás gyerekem van, mert az enyémet felvették, de a kerületi óvodákból összesen 300 gyereket utasítottak el. Kérdem én, ha most beindulnak a gyerekvállalók, mégis hova a nyavajába vigye a gyerekét? Nem befenyíteni kell az embereket, hanem megteremteni a gyerekvállalás feltételeit.
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-17 11:10"
Ez pedig az én előző kommentem, te nagyon eszes. Tudsz olvasni? Vagy az értelmezéssel van gondod? Leírom mégegyszer: VAN GYEREKEM. Mostmár vetted?
"Elég égő.hogy nincs jobb dolgod,mint velem foglalkozni,pedig elvileg hű de hiper-szuper életet élsz!Itt a gyk-n?Ja,persze,hogy igen"
Szerintem mostmár nagyon lejárattad magad, pihenj egy kicsit. Mellesled megjegyzem te is itt vagy a gyk-n, és pont te vagy, aki elkezdte a fröcsögést észérvek helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!