Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma a híradóban láttam, hogy...

Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 07:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
0%
Szép álmokat:)
2010. szept. 19. 22:45
 92/110 anonim ***** válasza:
91%

"Igen, fokozni kell a gyerekvállalási kedvet, de nem azzal, hogy bűntetjük azokat, akik nem vállalnak. Nekem óvodás gyerekem van, mert az enyémet felvették, de a kerületi óvodákból összesen 300 gyereket utasítottak el. Kérdem én, ha most beindulnak a gyerekvállalók, mégis hova a nyavajába vigye a gyerekét? Nem befenyíteni kell az embereket, hanem megteremteni a gyerekvállalás feltételeit.

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-17 11:10"

Ez pedig az én előző kommentem, te nagyon eszes. Tudsz olvasni? Vagy az értelmezéssel van gondod? Leírom mégegyszer: VAN GYEREKEM. Mostmár vetted?

2010. szept. 20. 11:02
 93/110 anonim ***** válasza:
93%

"Elég égő.hogy nincs jobb dolgod,mint velem foglalkozni,pedig elvileg hű de hiper-szuper életet élsz!Itt a gyk-n?Ja,persze,hogy igen"

Szerintem mostmár nagyon lejárattad magad, pihenj egy kicsit. Mellesled megjegyzem te is itt vagy a gyk-n, és pont te vagy, aki elkezdte a fröcsögést észérvek helyett.

2010. szept. 20. 11:13
 94/110 anonim ***** válasza:
0%
Ja,az,hogy önzőek vagytok(ami igaz és ezért fáj)fröcsögés?Kiosztogat kit már napok óta?Am. jókat röhögök rajtatok,ez nekem kikapcsolódás:)
2010. szept. 20. 22:09
 95/110 anonim ***** válasza:
93%
Hát akkor ne legyen nagyobb örömöd az életben. Még csak annyit, hogy ha gyereket vállalsz, akkor saját keresetedből neveld fel, és ne más adójára ácsingózz. Részemről befejeztem.
2010. szept. 21. 09:38
 96/110 anonim ***** válasza:
0%
Hát biztos nem a tiedből fogom felnevelni.Neked meg ne legyen nagyobb örömöd az életben,mint hogy ezt az adónemet nem vezetik be.Nálad szükség van minden pénzre,mert ezt a sötétséget csak az fogja eltakarni.
2010. szept. 21. 16:05
 97/110 anonim ***** válasza:
93%
XDDD. Te valami egysejtű vagy. Én nem fizetnék, mert VAN GYEREKEM! Húúúú, apám!!!!
2010. szept. 21. 19:47
 98/110 anonim ***** válasza:
0%
Persze,hogy egysejtű vagyok.Mindenki úgy kezdi,egyetlen szép kis zigótaként...Tudod mi az?Vagy biológia órán is azzal foglalkoztál,hogy fikázd azt,aki nem veled egy véleményen van?
2010. szept. 21. 23:01
 99/110 anonim ***** válasza:
Hát, mindenki úgy kezdi, csak van, aki úgy is marad.
2010. szept. 21. 23:11
 100/110 anonim ***** válasza:
90%
Te jelentetted ki magadról, hogy az vagy XD De felőlem még égetheted magad egy darabig. Te, nem lehet, hogy a férjed nem veled röhög, hanem rajtad, amikor ezeket olvassa? Nekem gyanús :D
2010. szept. 21. 23:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.