Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?
Nem szülök gyereket, és nem fogok fizetni gyermektelenségi adót.
Zárjanak börtönbe, majd ott eléldegélek..:D
Lesz fedél a fejem felett, lesz ételem is, talán még tanulhatok is.
Szerintem ennek 2 oka lehet:
1 mivel már 10 millió alatt van a lakosság száma szeretnének rákényszeríteni a szülésre hogy növekedjen a magyar társadalom
2 ebből is valaki milliárdokat tesz a zsebébe
Én már szültem de ha nem lenne gyerekem én se fizetnék semmit az tuti.Így is eleget fizetünk.Én már megdolgoztam a gyed-gyes jogosultságomért.
Nem szülök gyereket, és nem fogok fizetni gyermektelenségi adót.
Zárjanak börtönbe, majd ott eléldegélek..:D
Lesz fedél a fejem felett, lesz ételem is, talán még tanulhatok is.
ra válasz:
Ez így van, fűtés 21 fok, ingyen, étel nagyon jó, különben lázadás lenne!
Tanulás, is persze, van aki ott szerezte a diplomáját!
Ilyen vén f@szt minek mutogatnak a tévében?
Múmia, őskövület. Nem igazodnak az elképzelései a megváltozott körülményekhez.
Mindenki adózik, és valóban abból már hozzájárul előre a jövőbeli (akár a most még nem létező) gyereke támogatásához is.
Nem puszira van a családi pótlék és a gyes/gyed, ezekért már előre fizettek a gyermektelenek és a gyermekesek is.
Inkább vezessük be a politikusok különadóját a szegények megsegítésére. Aki politikusnak vallja magát adózzón külön is egy ellenőrizhető perselybe.
Vagy legyen mindenki ingyen ogy képviselő. Na akkor kíváncsi lennék, hányan indulnának a választásokon!
Nahát, ezt én is nagyon felháborítónak találom.
Először is, a plusz adó a gyermektelenekre nem egyenlő a plusz segély a gyermekeseknek féle politikával. Hiszen így csökken az emberek nettó jövedelme, ami már így is elég gázos ebben az országban.
Másodszor, felháborítónak tartom, hogy a személyek szabadságát ennyire korlátozni szeretnék. És itt nem csak arról van szó, hogy valakinek nem lehet gyereke, hanem arról is, hogy vannak olyanok, akiknek nem erre visz az útja. És aki pl. homoszexuális és nem fekszik le életében a másik nemmel? Vagy aki egyszerűen karrierista? Vagy mondjuk csak nem jön össze valakinek??
Harmadszor. Nem mindegy, hogy milyen családmodellek alakulnak ki. Ahol nem akarják a gyereket, ott rengeteg szenvedés van, nem csak a szülőknek, a gyereknek is rossz. A családmodellek minőségére is kéne gondolni, nem? Hogy ne ún. kényszerből szülessen gyerek! Miért a politikusok döntik el helyettem, hogy én mikor szülök, és kinek, és hogy egyáltalán akarok-e szülni? Ha én másképp vélekedem, miért kell ezért külön, "büntetésként" fizetnem?
Negyedszer. Fiatal nő vagyok, szeretem ezt az országot. De amikor meghallottam, hogy ilyen is felmerült, és akár még komolyan be is hozhatják, a LEGELSŐ gondolatom az volt, hogy oké, akkor én külföldre költözöm. És nem arról van szó, hooy nem szeretnék gyereket, mert szeretnék. Csak még nincs olyan kapcsolatom, ahova egy gyereket szülnék, mert én még híve vagyok az egészséges családmodellnek, tehát örömteli, kiteljesedett, boldog szülők és gyerekek egy életen át. És állambácsi bármit tehet, meg fogom várni, amíg egy férfival úgy érzem, hogy tervezhetek. Max. külföldön. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!