Ma a híradóban láttam, hogy aki nem szül gyereket az nem hasznos a társadalomnak és azért kéne fizetni, akkor annak is fizetnie kell akinek esetleg fogyatékos gyereke van, lesz mivel az sem hasznos eleme a társadalomnak?
"Sőt a nyugdíjasokat is ki kellene irtani mert azok sem hasznosak. Szégyen ez a politika."
Egyszerű vagy fiam mint az alsós matematika.
"az nem hasznos a társadalomnak"
Igen ilyen alapon mindenkit ki lehetne írtani aki nem fizet adót vagy járulékokat... :-)))
Te meg abba nem gondolsz bele kedves kérdező, hogy hány ember él ennél rosszabbul is, önhibáján kivül! Akiknek még arra az olcsó szar kajára se tellik... Én is megelégedek a főzelékkel, meg az ilyen egyszerű kajákkal, mint pl. rakott krumpli, mert tudom, hogy anyunak nincs annyi pénze, hogy (én még suliba járok) mindennnap húst együnk hússal. Vagy te milyen szar kajára gondolsz? Hogy disznóhúst eszel pl. bárány vagy marha helyett? :\
2.
Azon nők nagytöbbsége, akik a gyemektelenséget választják, nem az anyagi körülményeik miatt döntenek így, hanem szabadság, karrier,nem szeretik a gyerekeket, nem bírják a kötöttséget, stb..... Nem mindegy. Mondjuk az ilyennek ne is legyen szerintem.
Csak tudjátok mindenki a saját kis igényeivel van elfoglalva és elfelejti milyen vészes rohamban fogy a magyar társadalom. Nem vagyok rasszista, de lassan már mi leszünk kissebbségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!