Miért úgymond társadalmi elvárás még mindig az,hogy
egy nő szüljön gyermeket?
Figyelt kérdés
40 év felett vagyok és nekem nincs,nem egészségügyi akadálya volt,hanem így alakult az életem,3 kapcsolatom is volt,de mindig szétváltunk amikor már úgy babatervezés időszakában voltunk,egyik nem is akart.Annyira zavar amikor rokonságban,vagy bárhol megkérdezik azt ,hogy "gyermek még nincs"?
139.: Szerintem te nem velem vitázol, úgyhogy nyugi. A nyomasztós illetőt faggatom már egy ideje, hogy adjon tippet. Értő olvasás...
2022. márc. 19. 12:46
142/153 anonim válasza:
"ebből ős látszik mennyire komolytalanul és gyerekesen gondolkodsz: az a megoldás, hogy akkor kidobom"
Miért, mi a megoldás arra, ha az egyik fél akar gyereket, a másik meg nem? Ez talán az egyetlen téma, amiben nincs kompromisszum, nincs félig megszült gyerek.
2022. márc. 19. 14:43
143/153 anonim válasza:
142.: Gondolom az, hogy akkor is szűjön oszt' minden más kit érdekel... Amúgy azon kívül, hogy sértéseket és ostoba sztereotípiákat dobál semmire sem képes az a válaszoló. Én teljesen normális kommenteket írtam neki de semmi érdemes válasz nem jött, csak egy szánalmas macskás szinglizésre futotta (holott sem macskám sincs, és szingli sem vagyok tíz éve már). Erre jött azzal, hogy neten név nélkül állítom ezt. Azóta személyes találkozóra hívtam, hogy meglássa, rohadtul nem kell ehhez szinglinek lenni. De a tesómék példájára se tud érdemben mit írni... Semmi extra nincs abban és hihetetlen, ha egy pár egyik fele sem akar gyereket, teljesen átlagos jelenség.
2022. márc. 19. 14:51
144/153 anonim válasza:
Hagyd, nem fogja fel, ahogy azt sem, hogy nem egy emberrel vitázik. Én vagyok jelenleg a harmadik aki ezt leírja.
2022. márc. 19. 15:01
145/153 anonim válasza:
Sajnos tényleg nem fogja fel. Direkt nem írtam neki semmi trágárt azon kívül, hogy a viszkető kandúrkát ki kell vágni, mint macskát sz.rni. A férfiak zöme meg az új nőre viszket, és nem az apaságra. És ez neki gyerekes... Tesómék példája örök óva intés számomra, sajnálom a lányukat. Igen, gondolom szerinte a felnőttes az az, ha valaki nyomasztásra, szeretetlenül vállal. Nekem nem is tudott érvelni semmit, így a másik, már valóban trágárul fogalmazó kommentelővel kezdett veszekedni.
2022. márc. 19. 15:11
146/153 anonim válasza:
Kedves harcos anya, küldök neked innen egy ölelést, biztosan nem vagy olyan régóta gyakorin.😀
Az itt ólálkodó szülők nem szoktak leállni vitázni a gyerekmentesekkel, mert cseszett nagy prolik. Egyszerűen hagyd rájuk, azért jön fel itt ez a téma olyan sokszor, mert nincs hol kiadják a dühöt, ami bennük van. Tudod, úgy kell velük viselkedni, mint az agresszív részeggel az utcán: tegyél úgy, mintha nem léteznének, hidd el, ennél nincs nagyobb büntetés.
2022. márc. 19. 21:28
147/153 anonim válasza:
146.: Na ez a komment részedről pont azt mutatja, hogy te mekkora általánosító proli vagy. 🙄 Bár úgy tennétek ti ősanyák, hogy észre se vesztek minket, csak sajnos ti vagytok azok, akik tukmálnátok a kölköt a másikba erőszakkal.
2022. márc. 19. 21:44
148/153 anonim válasza:
Utolsó, ettől egyszerűbb, kispolgáribb, klisésebb, közhelyesebb választ ritkán kapni, gratulálok!
Agyi szint, hmm? :D
2022. márc. 19. 21:44
149/153 anonim válasza:
És megint nem az utolsóra értettem, épp közbeírtak :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!