Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért úgymond társadalmi...

Miért úgymond társadalmi elvárás még mindig az,hogy egy nő szüljön gyermeket?

Figyelt kérdés
40 év felett vagyok és nekem nincs,nem egészségügyi akadálya volt,hanem így alakult az életem,3 kapcsolatom is volt,de mindig szétváltunk amikor már úgy babatervezés időszakában voltunk,egyik nem is akart.Annyira zavar amikor rokonságban,vagy bárhol megkérdezik azt ,hogy "gyermek még nincs"?
2022. márc. 18. 10:59
 101/153 anonim ***** válasza:
23%

Egyszerűen érezni, hogy fájdalmas a téma, azért foglalkozik vele ennyit.

Sajnálom az ilyen nőket.

2022. márc. 19. 07:27
 102/153 anonim ***** válasza:
100%

33 vagyok, kb 20? éves koromtól kezdve ezt hallgatom.

Pont nem érdekel. Megmondtam párszor, hogy nem lesz gyerekem, mert nem akarok, és aki továbbra is ezen pörög, azt ignorálom.

Vannak gyerekes ismerőseim, szóval tudom, mivel jár egy gyerek. Nem vagyok hülye, nem dőlök be a rózsaszín csillámpónis bullsh.tnek, amit nyomatnak a gyerekvállalás kapcsán.

Aki meg önzőnek hisz, engem nem érdekel, az ő dolga, de nekem nincsen kedvem életem végéig fájdalmak közepette szexelni, mert kontár volt az orvos (barátnőm pl. így járt, és 8 éve nincs normális szexuális élete emiatt), vagy épp éveken keresztül órákat aludni csupán, stb.

Tisztelem magam és a testem annyira, hogy ne tegyem tönkre senki kedvéért (és egy terhesség-szülés pontosan ezt teszi vele).

2022. márc. 19. 08:39
 103/153 anonim ***** válasza:
29%
Ezt a tisztelem magam és a testem szöveget melyik Facebook megmondóembernél olvastad? :D :D
2022. márc. 19. 08:49
 104/153 anonim ***** válasza:
77%

"Sajnálom az ilyen nőket, mert fájdalmas a téma nekik"

"Azért beszélsz így, mert téged senki nem ejtett teherbe"

Már ne haragudjatok, de pont ezek miatt vagyunk kiakadva, mert ilyen lesajnálóany mások életébe belepofázóan nyomatjátok a gyerekvállalást.

El nem fogadnátok, hogy valakinek így jó, csak megy a pofázás hogy ezért meg azért gondolom így, pedig milyen fasza lenne és tévedek.

Bammeg! Miért olyan nehéz felfogni, hogy valaki NEM AKAR és ez így JÓ neki? Miért kell megmagyarázni, hogy igenis téved? Erre válaszoljatok már!!

2022. márc. 19. 08:50
 105/153 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként akik azzal jönnek, hogy a gyerek a legnagyobb öröm, stb., azok vagy csak irigykednek ránk, mint állat, vagy valami óriási csoda folytán egyemberes, nyugodt babájuk született, nem egy folyamat hasfájós, hisztis, vagy éppen sérült.

Utóbbinál kétszer végiggondolnák ezt a bullshtet :D

Egyébként érdekes, nekem valahogyan nem szimpi az, hogy elmegyek a boltba, a gyerekem meg vergődik, üvölt mert épp dackorszakban van, én hullafáradt, mert nem aludtam semmit.

A szex csak valami gyors izé, meg idegesség közben, hogy nehogy felébredjen közben a gyerek és abba kelljen hagynunk stb.

De persze, ámíthatja magát a sok gyerekes, aki úgysem meri bevallani, hogy ha tehetnék, nem szülnének.

2022. márc. 19. 08:51
 106/153 anonim ***** válasza:
23%
103-as, nem olvastam senkinél, úgyhogy befejezheted az ide nem illő személyeskedést.
2022. márc. 19. 08:52
 107/153 anonim ***** válasza:
100%

itt a fő gond az, hogy a saját választás alapján gyerektelen milyen agresszíven áll a másik oldalhoz. Mennyire leszólják a szingli nők az anyákat. - nos, én senkibe nem állok bele, hogy miért szültél?

Ellenben gyermektelenként a családom is azzal btat, hogy miért nem szülök már. Na, ki az erőszakos? Hát nem én.

2022. márc. 19. 08:54
 108/153 anonim ***** válasza:
18%

Senkinél nem olvastam?

IDÉZTEM a válaszokból te idióta, mi az,hogy senkinel nem olvastam?

2022. márc. 19. 09:03
 109/153 anonim ***** válasza:
Bocsánat, félrenéztem, nem arra írtad!
2022. márc. 19. 09:06
 110/153 anonim ***** válasza:
25%

107, most őszintén, itt ki az agresszívebb, ki illet folyamatosan trágár szavakkal a másik oldalt?

Ha figyelmesen végig olvastad, pont, hogy a gyerektelenek használnak olyna szavakat, ami agyrém. 108 nevez rendre idiótának másokat, nem én.

Se a mindennapokban is ezt tapasztalom. Szültél, tehát egy szerencsétlen szarkupac vagy aki valószínűleg szexelni se tud, ellenben velem, aki az élet császára vagyok.

2022. márc. 19. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!