Miért úgymond társadalmi elvárás még mindig az,hogy egy nő szüljön gyermeket?
Az egész vita onnan indult ki, hogy kifakadtam, hogy mint itt gyakran, gyerek témában megint a gyerektelenek osztják az észt. És én meg le vagyok sajnálva, mert nekem biztos szar az élet. Mert ő így gondolja. Igaz nem próbálta, de tuti így van.
Nekünk volt nehézség.
9 naposan kórházba került, volt egy nagyműtétje, 2 hetet bent voltunk.
A fogzás is kegyetlen volt.
Dackorszak.
Amikor indulnánk valahova és telifossa az overalt.
Amikor külföldre indulnánk de reggelre lázas lesz.
Stb.
Senki nem mondja hogy ez egy cukormáz.
Viszont ez egy névtelen fórum.Elhihetitek, ha mindezt mérlegre téve az lenne a véleményem, hogy több a rossz benne, mint a jó, akkor leírnám. De nem így érzem, mert ezek a fentiek még mindig eltörpülnek számomra amellett az óriási boldogság mellett, amit az jelent, hogy ő létezik.
Készségesen elfogadom, hogy van akinek több benne a rossz, mint a jó, de ne gondolja már azt senki, hogy ezt a többség így éli meg, mert nem.
És akkor jön a baj, amikor valaki ezt az egészet megpróbálja vitatni, valaki olyan, aki nem szült gyereket.
"Az egész vita onnan indult ki, hogy kifakadtam, hogy mint itt gyakran, gyerek témában megint a gyerektelenek osztják az észt."
De nem a gyerek a téma, hanem a gyerekvállalásra gyakorolt társadalmi nyomás.
"Nagyokosok akkor végül a kérdésre is válaszokhatnátok."
Nem azért, de te amúgy ki vagy?
74. De ezt tartogasd az olyan kérdések alá ahol releváns. Rohadtul eltereltétek a témát. Ha van egy ellenséges ember aki kötekszik arra nem kell feltélenül reagálni. Le kell pontozni, és ne reagálj. Mert ha reagálsz akkor értelmetlen vég nélküli vita lesz, mivel mindenki magának akarja az utolsó szót.
Nekem pl nincs gyerekem és a kérdezővel egy korú vagyok. Ugyanazt kapom mint ő. De a válaszom eltűnt a ti vitatkozásotok között mintha nem is létezne.
50, 56 vagyok.
"Ennyit tud szembeállítani? A rohadt utazást? Amiből évente van pár? Nem lehet feszt utazni."
Utazni nem. Nyugodtan kávézni, olvasni, élvezni az életem, a párommal lenni, hobbikat űzni, magamat fejleszteni, tanulni, ezer élményt kipróbálni, izgalmas életet élni, bulizni, szabadnak lenni bármire, azt lehet. Ha nincs gyereked.
Ha van, akkor meg lehet szros pelenkázni, hisztit hallgatni, gügyögni, félretenni magad évekre, alvást mellőzni, szexet félretenni, testet leépíteni, szabadságot nullára redukálni, nyugalmat leépíteni. Na ezeket viszont lehet minden nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!