Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért úgymond társadalmi...

Miért úgymond társadalmi elvárás még mindig az,hogy egy nő szüljön gyermeket?

Figyelt kérdés
40 év felett vagyok és nekem nincs,nem egészségügyi akadálya volt,hanem így alakult az életem,3 kapcsolatom is volt,de mindig szétváltunk amikor már úgy babatervezés időszakában voltunk,egyik nem is akart.Annyira zavar amikor rokonságban,vagy bárhol megkérdezik azt ,hogy "gyermek még nincs"?
2022. márc. 18. 10:59
 131/153 anonim ***** válasza:
16%

De nem értem, miért hergeled magad ennyire. Ha nem érdekel a téma.

Talán csak nem azért, mert fáj?

2022. márc. 19. 12:26
 132/153 anonim ***** válasza:
93%

131

A hülyeséged fáj és az, hogy ilyen ostoba szánalmas férgek semmirekellő lárváinak fizetem az oktatását. Az fáj csak.

2022. márc. 19. 12:28
 133/153 anonim ***** válasza:
100%
Ki hergel kit? Én egy embert látok, aki nem tud érvelni, aki csak sztereotípiákban tud gondolkodni, és aki kéretlen tanácsokat osztogat. Az embereket nem a téma nem érdekli, hanem az olyan nyomasztókból van elegük, mint te.
2022. márc. 19. 12:29
 134/153 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon közönséges vagy.
2022. márc. 19. 12:30
 135/153 anonim ***** válasza:
92%

És te miért írsz egymás után 2-3 kommentet, ha nem azért, hogy másokat hergelj vele? 🤔

Miért nem a gyerekeddel játszol vagy mentek kirándulni? Anyám nem volt ilyen látszateredményes semmirekellő.

2022. márc. 19. 12:30
 136/153 anonim ***** válasza:
18%

És te miért írsz kommentet és miért nem a csodás férjeddel kirándulsz?

Nézd, mivel ilyen szintűek az érveid, mint ez a fenti is, nem látom értelmét belemenni.

A konkrét kérdésemre, hogy ugye mi az a nagy dolog amit a társadalomért tettél, nem jött válasz.

2022. márc. 19. 12:32
 137/153 anonim ***** válasza:
80%

Huha úgy látom betalált. XD

Még valami? Gyere mondjad, írj még két oldalt arról, milyen tökéletes emberi lény vagy mert még védekezni sem tudtál

:D

2022. márc. 19. 12:34
 138/153 anonim ***** válasza:
74%
Ugye tudod, hogy nem csak egy emberrel vitázol? Személyes találkozó? Felőlem kiléphetünk az internet arctalanságából... Továbbra is várom a megmentő ötleted tesóméknak, akiknek semmilyen türelmük 40 felett a gyerekhez, és úgy néz ki, hogy válni fognak... A szeretetlenül felnövő gyerekeknek hajlandó vagy a nevelőszülőjük lenni?
2022. márc. 19. 12:36
 139/153 anonim ***** válasza:
65%

138

Drágám, telibefosom a famíliád felelőtlenül vállalt pulya tagjait. Magatoknak csináltátok, az a minimum, hogy tisztességgel és teljes erőbedobással felnevelitek és ezt nem mástól várjátok. Túl nagy pénzek vannak más gyerekében ahhoz, hogy leszarják őket a szüleik csak azért, mert máshogy alakult.

A szaporodást semmilyen formában nem támogatom. Az oktatást, a munkahelyteremtést és hasonló progresszív dolgokat, amik azt eredményezik, hogy nem csak azért kapnak pénzt egyesek, mert picsát meresztenek, örömmel.

2022. márc. 19. 12:41
 140/153 anonim ***** válasza:
96%
Elnézve azt sem értem, miért pontoztad le azt az ötletem, hogy akkor fogadd is örökbe, de minimum légy a nevelőszülője annak a gyereknek, aki csak nyomasztásból, és nem szeretetből született meg... Ez a baj veletek, hogy azon kívül, hogy vadidegenek élete felett rendelkeznétek, majd mikor az nem megy, akkor maradnak a sztereotípiák dobálása de igazából hazugok vagytok. Lósz.rt sem érdekel titeket annak a gyereknek a sorsa, csak a leendő szüleit szeretitek cseszegetni...
2022. márc. 19. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!