Normális, hogy emiatt stresszel a saját esküvőm? (bővebben lent...)
Röviden megpróbálom vázolni miről van szó: Májusban lesz az esküvőm, és ahogy közeledik a dátum folyamatosan rendszeresek a pánikrohamaim, és gyomorgörcsöm van. A helyzet az, hogy a leendő férjem ex barátja volt az unokanővéremnek, aki értelemszerűen szintén meg van hívva az esküvőre. Eddig nem is lenne baj. Csakhogy! Ő Nagyon nehezen emésztette meg hogy szakítottak. 8 éve véget ért ez a kapcsolat amúgy. Közeli ismerősök mondták, hogy az unokanőverem már előre hisztizik és tervezi, hogy patáliát fog csapni az esküvőnk napján "nehogy már jól érezzük magunkat" címszóval. A vőlegényem is tud erről de csak nevetett meg legyintett hogy ne adjak teret az aggodalmaimak, ha jelenetet rendez max kidobjuk... Aha csak addigra tönkreteszi az esküvőt. Múltkor sajnos annyira belelovaltam magam, hogy kicsit össze is kaptunk ezen. A vőlegényem amúgy már rég tultette magát ezen a lezárt kapcsolaton, már semmit nem jelent neki, és nem érti az unokanőverem mit hisztizik.
Ti mit tennétek? Jogosak az aggodalmaim?
Az nem opció sajnos hogy ne hívjuk meg, mert abból hatalmas családi sértődés lenne több embert is érintően.
De nem is megoldás mert állítólag olyanokat mondott hogy neki tök mindegy ha meg van hívva ha nem így is úgy is megjelenik, hogy borsot törjön az orrunk alá.
Próbálom elhessegetni ezeket. Megjegyzem nekem már az esküvő maga is egy hatalmas stressz hogy minden jól alakuljon nem meg a tudatot elviselni, hogy valaki direkt cirkuszt fog csapni...

Nem kellett volna meghívni.
Minek?
Meg kell neki mondani, hogy bocs, nem jöhetsz el mert hallottam, hogy cirkuszolni akarsz .
Ha odamegy kidobni őt és kész

Hát nem túl jó kilátások, ha a lelendő férjednek fontosabb az ex rokonbarinő meghívása, mint te...
Nekem nagyon furi, hogy ami életed legszebb napjának kellene, hogy legyen, meg örömteli készülődésnek és várakozásnak, az ilyen hlyeségekkel megy el.
Én nem hívnám meg és lexarnám, hogy megsértődik a rokonság.
Az esküvő idejére meg biztonsági őrséget állítanék a bejárathoz. :D

Mondjuk az sem túl jó ómen, hogy rokon volt pasijához mész..
Valahogy ez nem túl elegáns és várható volt, hogy ebből még baj lesz!
Megértem, hogy dühítő. Amúgy a férfiak teljesen lazán kezelik az ilyen szitukat. Pont azért mert nem érdekli őket.
Amúgy 2. dolgot tehetsz, vagy nem hívjatok meg. Ha kvázi "muszáj" akkor meg ne foglalkozz vele.
Nagy a szája, de úgyse fog balhézni. Senki nem fogja magát így leégetni.
Nem a leendő férjemnek fontos, őneki abszolút mindegy ott van e vagy sem. Hanem a kiterjedt család orrolna meg ha nem lenne meghívva, de ez kicsit bonyolult. A leendő férjem külön örülne ha nem lenne ott, de ő el tudja magát függetleníteni az egésztől neki már semmit nem jelent.
Az unokanővérem szakított vele ráadásul amikor 8 éve véget ért a kapcsolatuk, mégis ő nem tud továbblépni senki nemtudja miért
Egyébként mennyi ideig voltak együtt? Most hány évesek vagytok?
Mert lehettek 25 évesek és akkor egy 17 éves korban történő tini kapcsolatról van szó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!