Szerintetek, ha iskolában nagyon szorongok, stresszes vagyok és alkalmanként felsértem a bőröm a saját körmeimmel úgy hogy észre sem veszem, megérné-e terápiás vagy segítőkutyát igényelnem?
Sok sikert, de ez itt nem amerika.
Nagyon kevesen foglalkoznak ilyen erzelmi segitokutyaval, mire kapnal egyet, addigra lehet eltelik 10 ev is.
Es talan azert is fizetni kell 1-2 milkat.
Pszichologus kene neked inkabb surgosen.
Én is inkább pszichoterápiát javaslok, nem kutyut.
Az iskolában miért szorongsz?
Bántanak? Ha igen, akkor ezt nézd meg:
Ilyen problémára nem hiszem, hogy kapnál amúgy, stresszt kell megtanulni kezelni, pszichológushoz menj el sürgősen, iskolapszichológushoz is mehetsz. Ha igazolt súlyos pszichiátriai beteg lennél, akinek az orvos leigazolja hogy igen, neked szükséged van egy kutyára, akkor esetleg lehet, hogy kaphatnál egyet ha mázlista vagy, de ahogy előttem is írták, ez rengeteg pénz és ennél ezerszer súlyosabb bajokra igényelnek kutyát.
Iskolai stressz? Az élet stresszes nem az iskola. Ha egyetemista vagy akkor csak-csak megértem, de amúgy nem. Az iskola utáni élet az a stresszes. Tanuld meg kezelni és legyen otthon egy kutyád, akihez hazamehetsz és felvidít és járj pszichológushoz, sportolni, egyél egészségesen, meditálj. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!