Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nem segítene...

Másnak is ennyire nem segítenek terhesség alatt a rokonai?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk.

Amikor kiderült, mindenki a családból azonnal mondta, hogy bármi kell, azonnal szóljunk.

A gyakorlatban meg…

Anyukám, apósom meghalt, apukám messze él, anyósom, mamám, húgom meg nagynéném van elérhető távolságban.

Nagymamámtól egyszer kértem, hogy főzzön nekem egy jó húslevest, mert nagyon kívántam, én pedig nem tudok olyan jót, mint ő. Annyi volt a reakció, hogy ha 35 évesen nem tudok húslevest, minek nekem gyerek. Ok.

Anyósomtól kértem volna, hogy táppénzes papírt hozzon el a háziorvostól, pont egy vizsgálatra kellett mennem akkor, amikorra időpontot adott. Nem, mert vírus van. Jó, megoldottuk máshogy.

Kértem, hogy segítsen kivasalni a babaruhákat (addigra én sajna fekvésre voltam ítélve). De azt se, mert ő nem bír annyit. Friss nyugdíjas, nordic walking órákra tud menni. Nem baj, férjem megcsinálta, úgy ahogy, tiszták, rendben vannak a ruhák.

Nagynénémtől kértem volna, hogy vigyen fel egy vizsgálatra Pestre, a mi kocsinkkal persze. Munkanélküli éppen. Nem ért rá, mert elkíséri pont aznap a fasziját valami videki munkára. Tesóm nem szeret Pesten vezetni.

Megoldottuk ezt is, férjem vett ki szabadságot aznapra, csak ugye próbálnánk a szabadságával spórolni, mert a vírus miatt sokat ki kellett vennie kényszerűen.

Nagyon elkeserit ez a hozzáállás mindenki részéről.

A lakás nagytakarításánál már nem is próbálkoztam senkinél, férjem meg a takarítónő a munkahelyemről, aki pénzért eljött, ketten megcsinálták.

Másnak több segítsége volt?

Vagy a mai világban ez a normális?

2021. nov. 5. 12:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/177 anonim ***** válasza:
33%
Én is kizárt dolognak tartottam hogy nem segítenének a rokonok a kérdezőnek. Elolvasva a hozzászólását azokhoz akikkel nem egyezik a véleménye, már nem csodálkozom. Ha a rokonaidnak is így odaszúrtál egyet-kettőt, lehet ezért nem segítenek.
2021. nov. 5. 15:40
 62/177 anonim ***** válasza:
5%
Semmi segítségem nem volt és nem is igényeltem. Problémamentes terhességem volt és bírtam magam az utolsó percig. Sőt a férjemtől sem vártam el, hogy vizsgálatokra kísérgessen és ezért szabikat vegyen ki.
2021. nov. 5. 15:42
 63/177 anonim ***** válasza:
88%

Segíthetnének igen, de nem segítenek, úgyhogy más megoldás kell!

Babaruhát fekesleges kivasalni, ez egy ósdi szokás a múlt századból, mert akkor még nem 60 fokon mosott a mosógép. Kaját, ebédet: rendelj, takarítás: takarítónő.

2021. nov. 5. 15:42
 64/177 A kérdező kommentje:

Persze, hogy odaszúrtam a rosszindulatú kommentelőnek. Többedik gonosz hozzászólása volt. Olvasd vissza, miket irt. A stílusból és a NAGYBETÜK következetes használatából be lehet azonosítani.

De arra hol utaltam, hogy a rokonaimnak is mondtam akárcsak egyetlen rossz szót?

2021. nov. 5. 15:43
 65/177 anonim ***** válasza:
27%
Ha idegen embereknek így vissza tudsz vauzni, akkor a rokonoknak is bőven. Én is bármikor beszólok egy idegennek, de az apámnak is bármikor, sőt neki bátrabban.
2021. nov. 5. 15:44
 66/177 anonim ***** válasza:
76%

"Bagoly mondja verébnek kérdező? Te is rendesen odaszúrsz annak, akinek a vélemenye nem tetszik..."

60-as, amikor folyamatosan cseszegetitek és provokáljátok a kérdezőt, mit kellene tennie mégis?

Ennyi szemét embert egy rakáson még nem láttam.

2021. nov. 5. 15:49
 67/177 anonim ***** válasza:
26%
Aki ide kiír egy kérdést, akkor azzal vállalja, hogy lesz, aki nem ért vele egyet.
2021. nov. 5. 15:52
 68/177 anonim ***** válasza:
77%

Te atyaúristen.

Ma már írtam egy másik kérdéshez: "anya anyának farkasa"

Kedves kérdező! Rendkívül sajnállak mind a képmutató rokonaid, mind a válaszolók többsége miatt.

Most legalább láthatod, kire számíthatsz.

Majd rád is így lehessen számítani, ha nagyi lerokkan, vagy anyósod lábát töri.

2021. nov. 5. 15:55
 69/177 anonim ***** válasza:
6%
Majd még más szégyellje magát szintén veszélyeztetett meg problémás terhességgel, hogy ő meg tudja oldani, a kérdező meg nem. El is bújok mindjárt. Nem segítenek, akkor itt kell hisztizni? Más fontosabb nekik, mint te. Ha az egy sorozat, akkor egy sorozat. Ezen inkább elgondolkodni kellene, hogy miért.
2021. nov. 5. 15:58
 70/177 anonim ***** válasza:
83%
Egy valamihez tartsd magad: Ha legközelebb nekik kell segítség, akkor nektek sem kell automatikusan ugrani segíteni,oldják meg szépen maguk. A látogatások korlátozásán elgondolkodnék a helyedben (nem kell kolonc a nyakadra), de ezt te döntsd el.
2021. nov. 5. 16:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!