Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nem segítene...

Másnak is ennyire nem segítenek terhesség alatt a rokonai?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk.

Amikor kiderült, mindenki a családból azonnal mondta, hogy bármi kell, azonnal szóljunk.

A gyakorlatban meg…

Anyukám, apósom meghalt, apukám messze él, anyósom, mamám, húgom meg nagynéném van elérhető távolságban.

Nagymamámtól egyszer kértem, hogy főzzön nekem egy jó húslevest, mert nagyon kívántam, én pedig nem tudok olyan jót, mint ő. Annyi volt a reakció, hogy ha 35 évesen nem tudok húslevest, minek nekem gyerek. Ok.

Anyósomtól kértem volna, hogy táppénzes papírt hozzon el a háziorvostól, pont egy vizsgálatra kellett mennem akkor, amikorra időpontot adott. Nem, mert vírus van. Jó, megoldottuk máshogy.

Kértem, hogy segítsen kivasalni a babaruhákat (addigra én sajna fekvésre voltam ítélve). De azt se, mert ő nem bír annyit. Friss nyugdíjas, nordic walking órákra tud menni. Nem baj, férjem megcsinálta, úgy ahogy, tiszták, rendben vannak a ruhák.

Nagynénémtől kértem volna, hogy vigyen fel egy vizsgálatra Pestre, a mi kocsinkkal persze. Munkanélküli éppen. Nem ért rá, mert elkíséri pont aznap a fasziját valami videki munkára. Tesóm nem szeret Pesten vezetni.

Megoldottuk ezt is, férjem vett ki szabadságot aznapra, csak ugye próbálnánk a szabadságával spórolni, mert a vírus miatt sokat ki kellett vennie kényszerűen.

Nagyon elkeserit ez a hozzáállás mindenki részéről.

A lakás nagytakarításánál már nem is próbálkoztam senkinél, férjem meg a takarítónő a munkahelyemről, aki pénzért eljött, ketten megcsinálták.

Másnak több segítsége volt?

Vagy a mai világban ez a normális?

2021. nov. 5. 12:03
 171/177 anonim ***** válasza:
64%

Azért van igaza, mert veled is ez van? Azért ez egy furcsa logika.

Ennek ellenére igen, segíthetnének, csak na. Nevetségesen hangzik így.

2021. nov. 13. 14:01
 172/177 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi idióta van itt...

Kérdező, azt tudom tanácsolni, hogy a jövőben is így állj ő hozzájuk.

2021. nov. 13. 17:05
 173/177 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális szerintem!

Én fitt voltam terhesen, mindent megcsináltam. De ha családi ebéd volt, ott mindig csináltak olyat is amit nagyon szeretek. Anyósom az utolsó adag kovászos uborkát elrakta nekem , az csak az enyém volt.

Ott ahol csak magadnak szülöd a babát már régen baj van!

Apuka minek van?? Annyi, hogy megcsinálta aztán csók? A gyereket nevelni az Ő dolga is!

És nem kell azzal jönni hogy dehát dolgozik... Szerintetek az anya otthon mit csinál? Dolgozik, csak otthon!

Amugy természetesen a legtöbb dolgot Én végzem, de a férjem is segít ha itthon van!

És egy normális családban segít a nagyszülő is!

Nekünk pl majdnem mindig ők hozzák a suliból, oviból mert ott jönnek haza a melóból!

Ahol azt mondják csak magadnak szülöd ott nagy baj van! Az nem család!

Lehet lepontozni!

2021. nov. 18. 06:51
 174/177 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó vagyok!

Természetesen az apa minek van? Arra vonatkozik aki szerint egy anya csak magának szül.... A nagy f@szt!

2021. nov. 18. 06:57
 175/177 anonim ***** válasza:
88%

"Ahol azt mondják csak magadnak szülöd ott nagy baj van! Az nem család!"

teljes merteken egyetertek. de sajnos egyre tobbet latni ilyet. az meg megrosszabb mikor ugy megy bele az ember a babatemaba hogy azt hiszi all mogotte egy csalad

2021. nov. 18. 09:50
 176/177 anonim ***** válasza:
84%
Igen sajnos Én is ezt tapasztalom magam körül.
2021. nov. 18. 09:53
 177/177 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy belegondolok, ha nekem nem lenne senki aki hajlandó lenne vigyázni időnként a gyerekre és mindig mindent egyedül kéne megoldanom, én szerintem nem szülnék. Nagyon nehéz anyukaként egyedül, pláne ha úgy alakul, hogy a férjed is elhagy vagy történik vele valami stb.
2021. nov. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!