Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nem segítene...

Másnak is ennyire nem segítenek terhesség alatt a rokonai?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk.

Amikor kiderült, mindenki a családból azonnal mondta, hogy bármi kell, azonnal szóljunk.

A gyakorlatban meg…

Anyukám, apósom meghalt, apukám messze él, anyósom, mamám, húgom meg nagynéném van elérhető távolságban.

Nagymamámtól egyszer kértem, hogy főzzön nekem egy jó húslevest, mert nagyon kívántam, én pedig nem tudok olyan jót, mint ő. Annyi volt a reakció, hogy ha 35 évesen nem tudok húslevest, minek nekem gyerek. Ok.

Anyósomtól kértem volna, hogy táppénzes papírt hozzon el a háziorvostól, pont egy vizsgálatra kellett mennem akkor, amikorra időpontot adott. Nem, mert vírus van. Jó, megoldottuk máshogy.

Kértem, hogy segítsen kivasalni a babaruhákat (addigra én sajna fekvésre voltam ítélve). De azt se, mert ő nem bír annyit. Friss nyugdíjas, nordic walking órákra tud menni. Nem baj, férjem megcsinálta, úgy ahogy, tiszták, rendben vannak a ruhák.

Nagynénémtől kértem volna, hogy vigyen fel egy vizsgálatra Pestre, a mi kocsinkkal persze. Munkanélküli éppen. Nem ért rá, mert elkíséri pont aznap a fasziját valami videki munkára. Tesóm nem szeret Pesten vezetni.

Megoldottuk ezt is, férjem vett ki szabadságot aznapra, csak ugye próbálnánk a szabadságával spórolni, mert a vírus miatt sokat ki kellett vennie kényszerűen.

Nagyon elkeserit ez a hozzáállás mindenki részéről.

A lakás nagytakarításánál már nem is próbálkoztam senkinél, férjem meg a takarítónő a munkahelyemről, aki pénzért eljött, ketten megcsinálták.

Másnak több segítsége volt?

Vagy a mai világban ez a normális?

2021. nov. 5. 12:03
 161/177 anonim ***** válasza:
35%
Nem azzal kellene jobbszínben feltüntetni magát a kérdezőnek,hogy mutogat: nézzétek van aki nálam trágárabb anya. ...
2021. nov. 8. 15:54
 162/177 anonim ***** válasza:
16%

Igen pont ezért mondtam, hogy neked is igazat adok mert ha megígérnek valamit akkor tartsák is be vagy mondják meg hogy inkább mégsem szeretnék segíteni.

A betegszállítós megoldás meg olyan hogy végszügséglet ha a férj könnyen megoldja nagyobb bevételkiesés nélkül akkor nyilván inkább az de ha úgy van akkor marad az előző opció ezért is fizetjük a TB-t.

Úgyhogy itt a rokon is legalább annyira hibás mert nyilván ha nagyon akarta volna megoldhatta volna, mert az nekem, hogy kiséri a párját interjúra nem kifogás mert nem ovodás ő se hogy kisérni keljen. én csak azt mondom nem szabad teljesen másra támaszkodni és hagyatkozni muszáj olyan opció is amiben magunk oldunk meg mindent.

2021. nov. 8. 15:55
 163/177 anonim ***** válasza:
78%

Itt mindenki hülye?

Itt? Mindenki!

2021. nov. 8. 17:26
 164/177 anonim ***** válasza:
85%

Összefoglalom a válaszok jelentős részét: Kérdező, szégyelld magad, mert mertél élni azzal, amit felajánlottak. Igaz, nem kaptad meg, de szeretted volna, szóval te vagy a szemét. :D

Ez morbid :D

2021. nov. 8. 17:40
 165/177 anonim ***** válasza:
16%
Kérdezőben a hála szikrája sem ég! Ha így viselkedne valaki én se segítenék terhesség ide vagy oda..
2021. nov. 8. 17:53
 166/177 anonim ***** válasza:
74%
165, miért legyen hálás??? Az ígért, de meg nem kapott segítségért??? Orvos látott már?
2021. nov. 8. 17:54
 167/177 anonim ***** válasza:
18%
Igen!! Valakinek fel se ajánlják. Legyen hálás. :DDD
2021. nov. 8. 17:59
 168/177 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi buta ember egy helyen..

Inkább legyen "mocskos" szád kérdező, minthogy annyi eszed legyen, mint itt sok kommentelőnek. Csak nézek nagyokat és ámulok a sok IQ betyáron. 😅

2021. nov. 8. 18:42
 169/177 anonim ***** válasza:
29%
Mennyi böszme embert idehordott a szèl. Kèrdezõ! Ne is törödj ezekkel mindenben neked van igazad. Rossz rossz,ha nem segìtenek de attólmèg hogy ilyen gusztustalan tràgya módon ìrtok ugyanugy csak ott fekszik segìtsèg nèlkül!! Ne a kanapèròl fröcsögjetek ha ennyire vèditek vegyètek fel vele a kapcsit ès segîtsetek neki! Eddig hànyan adtátok meg neki a szàmotokat hogy mentek vásárolni neki,meg a tb papírjàèrt?? Innen ki segített neki? Aki segìteni akar segít! Gondolom csak a kanapèròl okosak itt meg lealáznak mindenkit! Egy se segített a kérdezõn. Mièrt ne?
2021. nov. 8. 23:16
 170/177 anonim válasza:
57%
Kedves Kérdező! Igazad van, mert velem ugyanez a szitu... Nulla segítség, az a mindenki szarik bele mindenbe, az elejétől kezdve veszélyeztetett terhes vagyok én is, azaz szigorú fekvés, pihi, nő stressz. 1 kilót se emelhetek!! Megmondták. És látod, ennek ellenére nincs segítség, de mikor másnak kell valami, egyből jó az ember. Mondjuk én senkinek semmit ezek után. Az egy férjem aki segít mindenbe. De tényleg. Senki nem tehet róla ha segítség kell, főleg ha ágynyugalomra van ítélve az illető. Ne törődj a rosszindulatú emberekkel, fel a fejjel, sok boldogságot :)
2021. nov. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!