Utolsó mensi: Április 22 többi lent Segítene valaki?
Ma voltam dokinál
Vv/Rv R nagy ut.afv-ben szabad környezetben
GS:9mm
YS:2mm
Embrió még nem detekt
Mit jelent?
Remelem minden rendben lesz 2het múlva kell vissza mennem
Doki azt mondta hogy valóban terhes vagyok,de kicsit meg vagyok ijedve.
Volt valaki hasonló helyzetbe?
Ha igen le irnátok mi volt?
Előre is köszönöm a választ!
Szerintem elmondta az orvosod is...
Illetve google a barátod...
Amúgy a gs, terhessegi hét
Az ys a szikholyag mérete.
Igen terhes vagy. Mensinek megfelelő a kora...
Mivel csak szikholyag, embrió még nincs, nincs szivhang, nem élő még a terhességed.
Reménykedj, hogy minden oke legyen, beinduljon a szive.
2hét mulva majd minden kiderül. Ezert nem megyünk ilyen koran dokihoz, mert ilyenkor meg csak ennyit lá...
Már ne haragudj de ide jössz osztanj azt észt,holott a GS: az a petezsak
Másik meg segítséget kértem mert a doki csak annyit mondott hogy valóban terhes vagyok!
9 hetes terhes vagy, embrió nincs
Ilyenkor már bőven kellene nem hogy embriónak de már szívhangnak is lenni
Ez nem túl sok jó
De hátha csak nagyon későn fogant... 😏 Reménykedjünk, hogy 2 hét múlva már lesz valami😏
Van petezsák és szikhólyag
Embrió még nincs
Mensihez számolva 6 hetes vagy
Sokan összekeverik a gs-t a terhességi héttel, de ez esetben petezsákot jelent.
2 hét múlva megnézik van e már embrió, fejlődik e
Ha lesz embrió és szívhang is akkor nyilván minden rendben ha 2 hét múlva sincs embrió akkor valószínűleg missed ab
Nem 9 hetes terhes...🤦♀️ ahogy írja, gs az a gestational sac rövidítése, az 9 miliméter. 6 hetes terhes az utolsó menzesz napja alapján...
Kérdező, lehet később fogant pár nappal, azért nem látni még embriót. A menstruáció csak egy kiindulási támpont, de lehetett később a peteérésed a ciklusban, és az a pár nap nagyon sokat számít az elején.
3!
Honnan veszed, hogy 9 hetes?! Szamolj már, április 22 6 hete volt.
Egyébként petezsákod van, szikhólyagod van. Ez a terhességed koranak megfelel. Ennél többet mi sem tudunk mondani.
Vagy fejlődik tovább, beindul a pulzálás, vagy nem. Sajnos olyan is van. 2 hét mulva minden kiderül
Nem értem miért vagy megilyedve...
És ebben totál egyetértek az első válaszoloval, felesleges volt ilyen korán orvoshoz menni, pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!