Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aprilis masodikan volt az...

Aprilis masodikan volt az utolso mestruaciom most hany hetes vagyok pontosan?

Figyelt kérdés
Aprilis 26dikan csinaltam egy textet csak gondoltam hatha terhes vagyok negativ lett majus masodikan kellet volna megjojon es nem jott meg ujra csinaltam textet es pozitiv lett!most pontosan hany hetes is vagyok?
2013. júl. 3. 17:52
 1/8 anonim válasza:
9-10
2013. júl. 3. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:

13 hetes vagy.

[link]

itt egy kalkulátor,itt csak beírod az utosló menstruációd napját és kidobja a hetet.De innen már tudni fogod.

Amúgy mindíg az utolsó mentruációd első napjától kell számolni a terhességi heteket.

2013. júl. 3. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom:)
2013. júl. 3. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
13 hetes :)
2013. júl. 3. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
13+1 nekem is akkor volt az utolsó havim :)
2013. júl. 3. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
13 hetes minél előbb menj orvoshoz most van 1 kötelező uh-d már a nemét is megtudják mondani :) Boldog bababvárást.
2013. júl. 4. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem április 12 volt az utolsó és én most 11 hetes vagyok::D
2013. júl. 4. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Kosszonom a valaszokat bocs hogy ilyen keson irok de nem volt idom internetre lepni!Voltam orvosnal 11hetes vagyok az orvos szerint es minden rendben van:)Mindenkinek boldog babavarast!
2013. júl. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!