Mariadehesus kérdése:
2honapja szedtem foglmazasgatlot kb honapja hagytam aba majusban mar nem volt mestruaciom szerdan csinaltam ket tesztet es nem mutata ki szobaton csinaltam megint egyet es elso vizeletbo ki mutata lehet baja babamnak gyocer miat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 08:40
1/3 anonim válasza:
semmi baja nem lehet. a mai fogamzásgátló gyógyszerek nagyon gyengék, csak napi szinten védenek, már rég kiürült a szervezetedből. nyugi midnen rendben lesz, 2 hét múlva menj el dokihoz, akkor majd ő is megerősíti, hogy babát vársz.
2/3 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie? Ha már napokat késik, akkor lehet tesztelni, de ha negatív, akkor az jelentheti azt, hogy azért, mert nem vagy terhes. És hogy mégis miért nem jött meg? Mert a fogamzásgátló befolyással van hormonálisan a szervezetre és bizonyos emberek esetén nem is jön meg a rendes vérzés, fogamzásgátló elhagyása után, orvos tud csak rásegíteni.
De amúgy nem derült ki, hogy mikor hagytad abba a gyógyszert! Azt azért jó lenne tudni.
3/3 A kérdező kommentje:
Na most lehet kicsit értelmetlenül irtam le le irom érthetöen 3 levélel be szedtem ugye az egy havi adag aztán el kezdtem szedni uj levelet abol szedtem be négy szemet aztan abba hagytam rá 4 napra meg jöt egy kis barnás pecsételo vérzés elis mult 2 nap utna aztán ugy vartam 15 vel hogy meg kel jonie és nem jöt rá hétfon csinaltam két tesztet egyik ki mutata masik nem de viszont ezek nem els o vizeltekbol volt aztan szombat reggel vetem drágáb tesztet és elso vizeltembol ki mutata csikot hogy nem utna halványan meg jelent masik csik is igaz kicsit halvány dde két csik találhato
2013. jún. 2. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!