Miért nem jött meg a mestruaciom?
Figyelt kérdés
Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését.Amikor abba hagytam másnap voltam együtt a párommal . március 16-an volt az utolsó mensim. most kellet volna 12-en legyek de semmi?Vajon a gyógyszer elhagyása zavart meg vagy teherbe eshetem? kérlek segítsetek.a párom külföldön van egy hónapja semmi nem volt.2013. ápr. 14. 17:30
1/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy a gyógyszer abbahagyása miatt van. Mielőtt szetted pontos volt a ciklusod egyébként?
2/9 A kérdező kommentje:
igen 28 napos volt a ciklusom es pontos
2013. ápr. 14. 18:59
3/9 anonim válasza:
a gyógyszer nagyon feltudja borítani a hormonháztartást.
4/9 A kérdező kommentje:
ha most nem is vagyok terhes vajon májusra ki ürül annyira a szervezetből hogy megfoganjon egy baba? májusba jön haza a párom. Március 14-én hagytam abba a gyógyszert május közepén jön haza.
2013. ápr. 14. 19:09
5/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Most mindenképpen csinálj azért egy tesztet. Van akinek egyből rendeződik a gyógyszer után van akinek fél év van akinek 1 van akinek végleg felborul és csak komoly kezeléssel tudja rendben tartani.
6/9 A kérdező kommentje:
hat most el keserítettél.
2013. ápr. 14. 20:13
7/9 anonim válasza:
ne keseredj még el, csak leírtam mik vannak, lehet neked hamar rendeződik.
8/9 A kérdező kommentje:
meg ma sincsen semmi vajon mit tegyek?
2013. ápr. 15. 15:42
9/9 A kérdező kommentje:
?????????????
2013. ápr. 16. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!