Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba project 25-29 ig van...

Baba project 25-29 ig van mestruációm. mikor vagyok termékeny? mikor esek jobban teherbe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Mikor van peteérésed? Azt kéne figyelni...

Hány naposak a ciklusaid? Azt is jó tudni...

Ha mást nem figyelsz, akkor nézd a hüvelyi váladék állagának megváltozását.

2013. jan. 25. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában és nagykönyvben megírva a 28 napos ciklus esetén kb. 14. napon van peteérés, és 14 nap múlva fog a menstruációd megjönni.(a menstruációd előtt 14 nappal volt peteérésed ez általában biztos--> de sajnos nem tudod előre mikor fogsz vérezni) Szóval peteérésed általában középidőben van. Terhes csak akkor lehetsz ha peteérésed van. A pete 12-24 órán át tud megtermékenyülni. A peteérés időpontjában megváltozik a hüvelyváladékod. Akkor vagy termékeny ha a váladékot két ujjad közé téve az nyúlós. Peteérés időszakában általában jobban kívánod a házaséletet. Egyéb módszerek is vannak a peteérés meghatározására amiknek a neten könnyen utána tudsz nézni. pl. hőmérőzés, méhnyak vizsgálat, ovulációs teszt, törpemikroszkóp.
2013. jan. 25. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
A legjobb módszer ha figyeled a hüvely váladékodat, mert legjobban abból tudsz következtetni a peteérésre. Ám, de ha úgy vagy mint mi, hogy 2-3 naponta élünk házaséletet nehogy lemaradjunk valamiről, akkor a hüvelyváladék nézegetése szóba sem jöhet, mert a spermától úgy is megváltozik. Akkor vagy termékeny ha a hüvelyváladékod olyan amit két ujjad közé véve nyúlik. Hőmérő módszerrel is megtudod határolni a peteérésed, de ehhez legalább 3 hónapig vezetned kell a görbédet. (neten nézz utána ennek a folyamatnak) Röviden: reggel mindig ugyan abban az időben rögtön ébredés után kell a hődet megmérned, és fel írnod az értéket. (ugyanabban az időben, ugyan azzal a hőmérővel, a hőmérőt előző este lerázva) Sokkal többet nem tudok erről a módszerről sosem csináltam. LEhet veni ovulációs (peteérés) tesztet ehhez még inkább nem értek. A ciklus.hu tudod használni a naptár módszert ami egyszerű számítással kb. megmondja mikor van peteérésed. Így működik: január 25-29 (menstruáció) 5+9 nap= február 7 körül van peteérésed. Ha úgy működsz ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ha február 7-én volt peteérésed a következő menstruációd feb.21 körül fog megjönni. De ha a menstruációd feb. 24 én jön meg akkor a peteérés (24-14) feb. 10-én volt. Ennél jobban nem lehet a peteérést megmondani így neten keresztül. Figyelned kell a saját testedet. Peteéréskor a legtöbb nő jobban kívánja a házaséletet erre is érdemes figyelni.
2013. jan. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!