Hogy lenne már 9 hetes, számoljatok már ..:D 6+1 naposan normális ez, testvéremnek is ekkora volt, 2 héttel később ott volt a baba, mára pedig 7 hónapos nagyfiú már :)
2021. jún. 4. 15:03
12/19 anonim válasza:
10: köszönöm és gratulálok én is neked, boldog babavárást 🥰
2021. jún. 4. 15:36
13/19 anonim válasza:
Igen voltam így en is. 2019 április 25 volt az utolsó mensim. 2020 január 29-en megszületett a kisfiam.
2021. jún. 4. 15:48
14/19 anonim válasza:
13 vagyok. Nekem is csak a 7. hét után volt szivhang. Nem kell parazni. Ha akar megmarad ha nem sajnos nem. Nem tudjuk befolyásolni. De természetesen komplikáció mentes terhességet kívánok.
2021. jún. 4. 15:50
15/19 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy megvagy ijedve, én 5+3 hetesen voltam először dokinál, szívhang persze nem volt, mondta is túl korán mentem, 3 hét múlva kellett volna mennem újra, biztatott, hogy következőkor már kis kezeket fogunk látni...hát, nem láttunk. Pár nap múlva megállt a fejlődésben és 2 hét múlva kezdődtek a vérzések is, sajnos elvetéltem.
Bármi történhet , de azt javaslom neked légy pozitív, és hidd el, hogy minden rendbe lesz. Szorítok neked nagyon!
2021. jún. 4. 19:30
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló sajnálom :( pozitív vagyok és csak a jóra tudok gondolni,hisz az orvos is mondta valóban terhesség csak korán mentem
2021. jún. 4. 21:01
17/19 anonim válasza:
Szia! Azt kívánom, hogy minden rendben legyen🍀
Szép napot!
Majd írj mindenképp!
Követem/figyelem
2021. jún. 5. 07:48
18/19 anonim válasza:
Kérdező terhes fogsz maradni,a babád élni fog,meg marad és egészséges lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!