Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki van még kiírva április...

Ki van még kiírva április utolsó hetére?

Figyelt kérdés
Április 27-re vagyok kiírva. )Pont ma töltöttem be a 14. hetet) Akik hasonló időben készültök szülni, hogy vagytok?
2013. okt. 27. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én holnap töltöm a 15.hetet. Szerencsére a kellemetlen tünetek elmúltak. Viszont borzasztóan hullik, és zsírosodik a hajam, és tini koromban nem volt ennyi pattanásom... Míg mások megszépült ék a terhesség alatt, én megcsúnyulok :( Ráadásul a hasam se látszik még, pedig második baba, és viszonylag vékony testalkatú vagyok.

És Te, kedves kérdező?

2013. okt. 27. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Tarts ki kedves #1! Megszűnik ez a hormonfesztivál hamarosan, és te is megszépülsz. :)

Nálam is megvolt a terhesség romantikája: folyás, émelygés, szorulás, gyomorsav és az attól való öblös böfögések, egész napos szellentések... :D

Ezekről senki sem szólt nekem, csak a cukiságokról!!! :D

Első baba, de már van kis hasam. A rendes nacik már nagyon elszorítottak, úgyhogy van terhesnacim.

Hízni még nem híztam. Veled mizu e téren?

UH-képeken milyen a babód?

2013. okt. 27. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Köszi a biztatást :)

Még nem híztam, de nem is vagyok kívánós. A nadrágjaim még jók. Az előző terhességem alatt 17 kilót híztam. És sajnos azok közé tartozok, akik szoptatás alatt is híznak, ahelyett, hogy fogynának. Miután abbahagytam a szoptatást 20 kilótól megszabadultam. Így most igyekszek odafigyelni, mit eszek, hogy ne essek megint abba a hibába(nem tudom, hogy fog sikerülni...)

UH-n nagyon édes, már szopja az ujját, vagy legalábbis a szájába veszi. Azt még nem tudják, hogy fiú-e vagy kislány. Már van egy 2,5 éves kisfiam, de teljesen mindegy, milyen nemű lesz.

2013. okt. 27. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) en aprilis 26ra vagyok kiirva :) masodik baba :)jol vagyok elegge kivanos is :D mar elkezdett latszodni a pocim :)este mindig sokkal nagyobb mint napkozbe nem tudom mitol van ez igy :) kedves anyukak hol fogtok szulni ?
2013. okt. 27. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia 21:31-es!

Esteére a puffadástól lesz nagyobb a hasad. Akkor nekem is van már egy kis hasam:) reggelre viszont eltűnik:(

Én Budapesten, a 2. Női klinikán fogok szülni.

2013. okt. 28. 06:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, első voltam:)
2013. okt. 28. 06:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én április 22re vagyok kiírva.Nekem 1hete elviselhetetlen fejfajasom van.Holnap megyek orvoshoz.Már nagyon várom.Első baba lesz.Sajnos nemhiztam még.Én ép ma vagyok 15hetes.Már nagyon várom hogy mozogjon és érezzem :)
2013. okt. 28. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
sziasztok én április 20 ra vagyok ki írva tegnap töltöttük a 15. hetet és nekem is mostanság a fejfájással van bajom, száraz a bőröm, most pattanások rajtam is jelentkeztek a napokban de egyébként elég szép lett az arcom a terhesség alatt. Én már kb 1 hete érzem a kis maszatkánkat :) ez a 2. terhességem de sajnos az első babát el vesztettük a 8. héten. én túlsúlyos vagyok így szabad szemmel nem látszik semmi de ha le fekszem akkor már szépen ki tapintható hogy kerekebb a poci :)
2013. okt. 28. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia 6:56os! en is ott szulok :)mikorra vagy kiirva?kihez jarsz?:)
2013. okt. 29. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező?
2021. jún. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!