Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Honvéd kórházban hogy van a...

A Honvéd kórházban hogy van a nőgyógyászat rendelési ideje? Sok orvos van? A honlapjukon csak az április beosztást találtam meg.

Figyelt kérdés
Még csak most teszteltem pozitívat, jövő pénteken szeretnék elmenni dokihoz. Ha csak úgy odaállítok meg fog nézni valaki ? Folyamatosan van rendelés?
2013. ápr. 19. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a legtöbb orvoshoz kell időpontot kérni, de a rendelés folyamatos. Én magánrendelésre járok Kiss Attilához, a kórházba csak laborbeutalóért/-eredményekért és CTG-re szoktam menni, és ezekre is sokat kell várni, úgyhogy jobb, ha kérsz egy időpontot. Farkas Bencét, Bálint Koppányt is sokan dicsérik, illetve egyszer volt szerencsém Heylmann Katalinhoz, ő is aranyos volt.
2013. ápr. 19. 12:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Lehet felhívom őket, hogy tud-e fogadni valaki.
2013. ápr. 19. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!