Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki április végén szült,...

Aki április végén szült, milyen ruhában vitte haza a babáját a kórházból? Érdemes lenne vennem neki egy melegebb kocsikabátot? 35hkm

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon hülye egy időjárás van mostanában, szerintem készülj fel mindenre. Ha megvan a ruha, ahhoz jó ha van még egy réteg kocsikabát vagy mellény vagy egy vékony egyberészes valami, jó, ha több darabból tudsz variálni.

Plusz egy kis pléd, amivel be lehet takarni. A sapka is lényeges, mert ha meleg lesz, elég egy szellős, vékony anyagú, de ha hűvösebb lesz, akkor egy vastagabb.

Nekem az első május elején született, az évszakhoz képest akkor hűvös volt, 15 fok körül, volt rajta hosszúujjú body, pamut rugi, kabátka, sapka, pléd.

Boldog babavárást!

2013. márc. 26. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem is szerezz be valamit! a babák még nagyon fáznak az elején, hiszen hirtelen 36 fokból át kell váltaniuk 20 fokkal kevesebbre (vagy még több). én október végén szültem, és én még vékony kabátban jöttem haza, de őt már overállba tettük. boldog babázást és szép szülést nektek!! :-))
2013. márc. 26. 09:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. márc. 26. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy vastagabb kabátott,meg vékonyt is .mert májusban is lehet nagyon hideg.
2013. márc. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!