Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Április közepén milyen ruhába...

Április közepén milyen ruhába hoznátok majd haza a babát?

Figyelt kérdés
És milyen ruhákat vásárolgassa ilyen időre?
2009. okt. 19. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Halvány gőzöm nincs. Volt már olyan április, amikor hó volt de volt olyan is, amikor már majdnem nyár. Ha erre a kérdésre valaki pontos választ tud adni, az nagyon meglepne. Általánosságban el lehet mondani, hogy inkább már rövidujjú bodykat vennék túlnyomó többségben és inkább pamut rugikat, mint plüssöket. De ha rám hallgatsz, akkor ennyire nem vásárolsz előre. Ami tuti jó lesz és előre megveheted bátran, az a textilpelus, a törölköző, ágynemű, stb. Ruhákat csak óvatosan vásárolj mert bármilyen idő lehet áprilisban.
2009. okt. 19. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez még várat magára, az április pont olyan, hogy lehet már kora tavasz, de még tél is. Ha hideg van, akkor vszínű kap még egy overált is, a rugi fölé, még nem tudom.
2009. okt. 19. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokat nem is vennék,mármint ruhákat,ert már most sokat kaptunk vegyesen.csak mégis van egy két olyan dolog amiből ujjat szeretnék,és jó tudni előre mit is kell majd beszerezni.
2009. okt. 19. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Én március végére várom a második babám. Ezen a kérdésen én is sokat gondolkoztam már. Én egy hosszú ujjú bady-t és egy rugdalózót fogok ráadni a picire ez tuti, még ha 40 fok lesz akkor is. Ha hűvös lesz, akkor jön még egy pulcsi és egy kezes-lábas is. Én biztosan nem vásárolnék most előre meleg, télre való dolgokat, több dolog miatt is. Az egyik, hogy ha meleg lesz, akkor kidobott pénz, ha hideg lesz, akkor meg még lehet kapni a meleg cuccokat még a boltokban áprilisban is, és akkor olcsóbbak is lesznek, mert az árukészlet végét fogja járni. Egyébként nem kell túlöltöztetni a babát hazamenetelkor, mert olyankor úgyis kocsival megy az ember haza, amibe be lehet fűteni, ha hideg van.

Jó babavárást kívánok!

18 hetes kismami

2009. okt. 19. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Még annyi jutott eszembe, hogy amíg nagyon kicsi a baba, tehát nem igazán közlekedik, addig nagyon praktikusak a rugdalózók: nem lóg ki a dereka belőle, stb. Szóval az első időkre kizárólag ilyesmiben gondolkodnék. Rugdalózó, body, sapka.
2009. okt. 19. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Április végére várom:). Hosszújjú bodyt, rugadalozót gondoltam, még vékony kissapkát, és pólya, vagy hálózsák, ha hűvös lenne. Vettem 56-sat 3 bd-ot, és 62-set is 3-mat:). (A barátnőm kisfiára alig pár napig volt jó a 62-es .:))

Mivel még nem tudom, hogy kisfiú, vagy kislány fehéreket, almazöldet és sárgát vásároltam, de ha már tudni fogom, a nemét veszek majd 1-2 jellegzeteset is. A hálózsák vajszínű, a fürdőlepedő almazöld. Szeretnék majd ezekből is kéket, vagy rózsaszínüt is:)

Én főleg kislányholmikat fogok kapni (5 keresztlányom van:)), és tudom, hogy inkább 62 és annál nagyobb méretűt.

A kiságy az lesz amiben én is aludtam annó:). Ágyneműt akkor választok majd, ha már tudom, hogy ki is Ő:).

Kiskocsi is az öcséméktől lesz. Szép uniszex.

Boldog babavárást!:)

2009. okt. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!