Ha himlős voltam május 16-június 3-ig, és július közepén estem teherbe, szóval 5 hetes lehetek, akkor ugye nem kell elvetetni a babámat?
A legtöbb betegség a lappangás időszakában fertőző, ami akkor még tünetmentes. Ha már meggyógyultál, és utána költözött be a baba, akkor nem hiszem, hogy lenne félnivalód. Szerintem az orvos is meg fog nyugtatni.
Bátorság!
20 hetes km
Nem szabad ennyire félni. Ha még nem is látna az ultrahangon semmit, már a kézi vizsgálatnál ki tudja tapintani a méhedet, hogy nőtt és kerekedett-e. Laborba biztos el fog küldeni, ott is meg tudják nézni a HCG szinted, az is ad némi képet. Kerüld a negatív gondolatokat, mert azok is károsak. Ha nincs semmi tüneted, és pozitív a teszted, akkor nyugi, mindjárt itt a hétfő!
(Első voltam)
A kismama öröknaptárral számolva (amivel a dokik is számolnak) augusztus 22-én töltötted be a 6 hetet, jövő héten már betöltöd a 7-et is és kezded a 8-at. :)
Nyugtatlak, mert tudom milyen szülni, tudom milyen elveszíteni babát, szóval amíg orvos nem lát, ne parázz! Ha minden oké, hétfőn szerintem már a szívhangot is meg tudja mutatni a doki.
Írj majd, hogy mi újság, most már én is drukkolok!:)
Szia voltam :D
7 hetes és 2 napos vagyok 151 et ver a pici szíve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!