Aug. Közepén születendő babádnak veszel napozót még illetve rövidujjú pólócskát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 21:51
1/6 anonim válasza:
Szia! Az én lányom augusztus 14-én született és nem vettem neki napozót! Csak vékony rugikat. Volt egy-két rövid ujjú bodym, de nem volt rajta szerintem egyszer sem, mert nem volt már akkor nálunk olyan meleg!
2/6 anonim válasza:
Vettem, és milyen jól tettem! Augusztusi a lányom.
Tavaly még szeptemberben is gatyarohasztó meleg volt, a lakásban nálunk 27-28 fok volt. Nagyon jókat aludt a rövid ujjú bodyban, napozóm is volt, nagyon szerettem, a mózesben abban aludt.
Szerintem vegyél 1-2 db-ot, aztán ha meleg lesz, legfeljebb vesztek még hozzá párat. Inkább legyen, mint ne.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát nem akartam volna felesleges vásárlásba bocsátkozni:) és nyár végi gyerkőcöm még nem született:) (nem első baba lesz).
Mivel amúgy is olyan nehéz a kisbaba ruhákon túladni kerülgetni nem akarnám, kidobni meg sajnálnám így igyekszem minél célszerűbben vásárolni.
Fura ez mert tavaly nálunk pl. aug. 20 körül már csak 20-24 fok volt feljebb már nem is ment, inkább hűvösebb szeptember jött...
2011. júl. 3. 22:11
4/6 anonim válasza:
Én már nem vennék,nekem szeptember elején született a lányom,de mi még a fütést is bekapcsoltuk! Tavaly agusztus 30-tól szerintem nagyon hideg volt! Évnyitón majd meg fagytunk!!
5/6 anonim válasza:
Ne vegyél!Felesleges.Úgyis veszel neki rövid ujjú bodyt, szerintem napozó helyett az is jó lesz.Meg szerintem nem lesz akkor már annyira meleg.
6/6 anonim válasza:
én nem veszek (17-re vagyok kiírva), szerintem ha nagyon hőség lesz akkor rövid ujjú bodyt kap vékony nadrággal. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!