Angliai anyukák! Április végére vagyok kiirva miben hozzuk haza a babát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 16:41
1/5 anonim válasza:
Szia! Úgy érted, hogy rögtön szülés után haza akarod vinni Magyarországra? És autóval?
Vagy úgy érted, hogy a kórházból miben vidd haza?
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi kihagytam igen a kórházból szeretném hazahozni
2011. márc. 6. 20:48
3/5 anonim válasza:
Babahordozóban. Angliában hol laktok? Én augusztus közepére vagyok kiírva, én is Angliában élek. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!Igazából mi Skóciában Edinburghben élünk!És arra gondoltam itt a kérdés alapján hogy milyen ruhában!Mert nem tudom milyen itt akkor az időjárás :)
2011. márc. 7. 11:48
5/5 anonim válasza:
Ja értem. Hát azt én sem tudom, hogy milyen az időjárás arra felé. Mi dél Angliában élünk. Én adnék rá hosszú ujjú bodyt, rugdalozót, ruhacipőt, kiskabátot, sapkát és takaróval betakarnám. Szerintem nem lesz még olyan jó idő áprilisban, itt délen sem szokott az lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!