Lehetséges, hogy egy április 21-i aktusból származó terhességből semmi sem látszik még a hason? Tehát nem nőtt a has.
A 2012 áprilisiból, abból még nem látszik semmi...
Na viccet félre téve. Aki terhes, annak nő a hasa. Nagyon erősen túlsúlyos nőknél előfordul, hogy úszógumiszerűen híznak körbe, és tényleg nem látszik. Egy ilyet ismertem, nagyon ciki volt, egy rég nem látott kolléganőmtől kérdeztem meg, hogy nem terveznek-e babát, mire mondta, hogy a 7. hónapban van. Hát izé. Igaz, téli kabátban volt, mert utcán találkoztunk, de ő tényleg irtó túlsúlyos volt akkoriban.
Átlagos vagy sovány testalkatúak nemigen tudják már eltitkolni ebben a korban.
lehet....egy ismerősöm vékony volt,és alig látszott a pocakja a 7. hónapban.a másiknál meg azt láttuk mintha felszedett volna kicsit,bár ő nem volt nádszál...viszont utána hatalmas pocakja lett...
de gondolj csak azokra akiknél a környezete se tudja h terhes,és megszüli a babát majd sajnos csunya vége lesz az egésznek:(
Menstruáltál azóta? Mert ha igen, akkor nincs miért aggódni...
Egyébként szerintem csinálj egy tesztet, és megnyugszol.
Ha gondolod, küldök egyet postán, pont azon gondolkodom, hogy hova tegyem, mert 2013-ig felhasználható, és kettő volt egy dobozban, nekem meg egy is elég volt...
Addig meg már nem fogom használni...
Ekkora butaságot még nem hallottam,már legalább 28hetesnek kellene lenned,azóta nem mensizel?és terhességi tesztet sem csináltál?a terhességnek sok tünete van nem csak a hasnövekedés,de azokat biztos észrevennéd,meg a baba rúgásait nem tudod semmivel sem összetéveszteni.
34hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!