Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 4 napos terhességből...

6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))

Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!

Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.

Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?

Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))

Vica:)

2011. okt. 24. 11:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mar szivhangot is fognak hallani!! drukkolok! majd ird meg ogy mi lett!!
2011. okt. 24. 11:11
 2/32 A kérdező kommentje:

Jaj annyira izgulok, annyira vártuk már ezt a babát:)

Itt a görbém ha valakit érdekel

[link]

Ilyen lett a tesztem a 13 dpo-n:))

[link]

2011. okt. 24. 11:24
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szep teszt!! barcsak nekem is mar ilyen lenne!! mi mar 1,5 eve probalkozzunk es semmi!! gondolom te is tudod milyen az amikor magadba zarkozol es imatkozol egy babaert!!
2011. okt. 24. 11:27
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!!

Az uh-n már a szívdobogását is meghallgattatják veled. Ha nem, kérd meg a dokit erre! Biztosan megteszi, fantasztikus élmény!

2011. okt. 24. 11:33
 5/32 A kérdező kommentje:

Tudom milyen a sikertelen hónap. ÉN PCO-s vagyok és diabéteszes, clostival és merckforminnal sikerült na meg persze a férjem katonáival:))))

Nálatok van valami baj, ha bármi kérdésed van tudok segíteni tényleg már 4 év alatt rengeteg tapasztalaton vagyok túl:)

Szóval azt mondjátok hogy már hallhatom is a szivecskéjét de jó lenne!!!!

Januárba sajnos elvetéltem, de akkor még nagyon korán mentem az első Uh-ra talán 4 hetesen, és minden héten visszarendeltek hogy valami látszódik-e, ezért nem tudom hogy mihez hasonlítsam:)

2011. okt. 24. 11:36
 6/32 anonim ***** válasza:
nekem cisztam van (volt) nem tudom hogy ha meg van meg,mert 1 honapig fogamzasgatlot kellet szednem!! van 1-1 CISZTAM MIND KET PETEFESZKEMBEN, AMI REMELEM HOGY MAR NINCEN MEG!!most szedem a baratcserjet,hatha nekem is segteni fog!! mar kb 100 terhessegi teszten tul vagyok, es mar undorodom tolluk!! mindig csak negativ!! szoval... mar bele is faradtam!! es meg raadasul a ferjemmel is kezd megromlani a kapcsolatom pontosan ezert mert nem akar jonni a baba!!
2011. okt. 24. 11:42
 7/32 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem illik csábítani senkit, de van egy topik ahová járunk, ott ugyanúgy küzdenek a babával LUlu címmel kezdődik, hosszú talán már 200 fölötti a hozzászólás.

Szívesen látunk!

Egyébként nekem is cisztám volt , mindkét petefészkembe, azt hittem a barátcserjétől, meg a cickafarktól meg a palástfűtől elmúlik, de nem..Felvettem a kapcsolatot egy endokrinológussal, aki csinált nekem terheléses cukor és inzulin vizsgálatot, kiderült PCO-s vagyok, kaptam Merckformint, a nőgyógyász meg megnézte a hormonjaim, nincs peteérés, kaptam clostit mellé és sikerült látod? Hátha nálad is ilyesmi van a háttérbe. Van egy oldal a www.pcos.hu ott van egy teszt, töltsd ki becsületesen, az jelzi hogy pco gyanus vagy -e vagy sem, így kezdtem én is! A másik a pajzsmirigy alul vagy felülműködés, ez mind mind ok:) Szívesen segítek tényleg, és várlak odaát , ott mind erőt adunk egymásnak:)

2011. okt. 24. 11:53
 8/32 anonim ***** válasza:
ird le leci megegyszer a topik nevet
2011. okt. 24. 12:10
 9/32 anonim ***** válasza:
megcsinaltam a tesztet es az jott ki pco-s szindroma nem eros de megvan
2011. okt. 24. 12:17
 10/32 Atroposz ***** válasza:
Istenem hogy izgultam én is az első vizsgálaton ,hú és a 12.hetes ultrahang az valami fantasztikus.Gratulálok, sok csodás élményed lesz (kivéve a rókázást).
2011. okt. 24. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!