6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?
Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))
Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!
Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.
Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?
Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))
Vica:)
Gratulálok!!!
Az uh-n már a szívdobogását is meghallgattatják veled. Ha nem, kérd meg a dokit erre! Biztosan megteszi, fantasztikus élmény!
Tudom milyen a sikertelen hónap. ÉN PCO-s vagyok és diabéteszes, clostival és merckforminnal sikerült na meg persze a férjem katonáival:))))
Nálatok van valami baj, ha bármi kérdésed van tudok segíteni tényleg már 4 év alatt rengeteg tapasztalaton vagyok túl:)
Szóval azt mondjátok hogy már hallhatom is a szivecskéjét de jó lenne!!!!
Januárba sajnos elvetéltem, de akkor még nagyon korán mentem az első Uh-ra talán 4 hetesen, és minden héten visszarendeltek hogy valami látszódik-e, ezért nem tudom hogy mihez hasonlítsam:)
Tudom hogy nem illik csábítani senkit, de van egy topik ahová járunk, ott ugyanúgy küzdenek a babával LUlu címmel kezdődik, hosszú talán már 200 fölötti a hozzászólás.
Szívesen látunk!
Egyébként nekem is cisztám volt , mindkét petefészkembe, azt hittem a barátcserjétől, meg a cickafarktól meg a palástfűtől elmúlik, de nem..Felvettem a kapcsolatot egy endokrinológussal, aki csinált nekem terheléses cukor és inzulin vizsgálatot, kiderült PCO-s vagyok, kaptam Merckformint, a nőgyógyász meg megnézte a hormonjaim, nincs peteérés, kaptam clostit mellé és sikerült látod? Hátha nálad is ilyesmi van a háttérbe. Van egy oldal a www.pcos.hu ott van egy teszt, töltsd ki becsületesen, az jelzi hogy pco gyanus vagy -e vagy sem, így kezdtem én is! A másik a pajzsmirigy alul vagy felülműködés, ez mind mind ok:) Szívesen segítek tényleg, és várlak odaát , ott mind erőt adunk egymásnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!