Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 4 napos terhességből...

6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))

Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!

Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.

Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?

Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))

Vica:)

2011. okt. 24. 11:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratula! Drukkolok.

Én 6+6 hetesen voltam először UH-on, de nálunk nem csinálnak hüvelyit, a kismedencei UH-gal meg még nem sok minden látszott, sőt, szinte semmi.

Ma voltam újra 2 és fél hét után, végre én is hallhattam a 25 mm-es babám szivét:)

De ha neked hüvelyi lesz, azon sokkal több látszik!

9+2 hkm

2011. okt. 24. 15:22
 22/32 A kérdező kommentje:

Most jövök az UH-ról!!!

CRL: 3mm-es!!!! és hallottuk a szívhangjááááát! A terhesség 5-6. hetében lehetek, annyira megható volt!!!MInden tökéletes 2 hét múlva kell visszamenni kontrollra!!!:))))))

Kaptam utrogestant!!!!érzem hogy minden rendbe lesz!!!!

Fényképet is kaptam róla, ha tudom felteszem, de itt a munkahelyemen nem tudom feltenni:))))

2011. okt. 25. 11:09
 23/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! (utolsó voltam, meg még előtte lévő pár :-D)
2011. okt. 25. 17:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Gratula!!!!
2011. okt. 25. 17:17
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:))))

Itt a kép róla az én kis töpimről:)))

[link]

2011. okt. 25. 18:22
 26/32 anonim ***** válasza:

szia, gratulálok!

Én az ut. mensihez képest 5+1 napos vagyok. Bár a tüszőrepedés 3-án volt, ez tuti. Én nov.3-án megyek először dokihoz, annyira izgulok, hogy mit fogunk már látni. Aranyos a kép, amit feltettél a babádról, vigyázz rá! Mit érzel? Milyenek a napjaid? Zs

2011. okt. 27. 18:27
 27/32 A kérdező kommentje:

Biztos neked is fognak már látni, esetleg hallani is valakit:)

Pocsékul vagyok, émelygek egész nap, reggel meg hányinger és hányás (nem mindig), iszonyú álmosságot, de nem baj:) Ja meg a cicim nagyon fáj, és rengeteg a nyálam:))))))

Te?

2011. okt. 28. 06:32
 28/32 anonim ***** válasza:

Zs válasza:

Szegény!, pihenj amennyit csak tudsz.

Én a lányommal megtehettem, mert itthon voltam, rengeteget pihentem, szinte egész dé-t. Most ugyanúgy a dé-ök rosszabbak. Elájulok érzés, émelygés. Esténként újból amíg lenem fekszem. A cicik feszülnek, és viszket. Én inkább nagyon szomjas vagyok, sokat iszok, és pisilni ha nem tudok "azonnal" elmenni, szétakarok durrani :-))

Ja és egy nagy csomag háztartási kekszet vettem, az mindig jól jön. Szép hétvégét, és sok pihizést szia:-))

2011. okt. 28. 18:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Örülök az örömödnek!!! :))
2011. okt. 28. 18:46
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ma voltam utoljára dolgozni, a télen már biztos nem megyek:)
2011. okt. 28. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!