Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 4 napos terhességből...

6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))

Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!

Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.

Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?

Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))

Vica:)

2011. okt. 24. 11:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem 6+4 hetesen nem látott embriót... :/ csak szabályos petezsákot és szikhólyagot. Úgyhogy most aggódom. 2 hét múlva kell visszamennem.

Ha jól tudom, 19.20 mm-es petezsáknál kéne, hogy legyen szívhang már, és hát ez már 22 mm volt.

Mindegy, a remény hal meg utoljára. Hosszú 2 hét lesz.

2020. febr. 13. 13:22
 32/32 anonim válasza:
Igen, én a kislányommal 6+5 voltam és már lehetett látni az ultrahangon és szívhang is volt úgy emlékszem...
2023. aug. 14. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!