Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 4 napos terhességből...

6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))

Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!

Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.

Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?

Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))

Vica:)

2011. okt. 24. 11:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Lulu, Niki, Zsuzsi, Leigh (van még valaki? ) jöttök pozitívat tesztelni a következő hónapban?

ez a topik címe!

Hát ha már megvan a gyanu, akkor szívesen segítek milyen vérvételeket csináltass, tuti hogy az okozza a cisztát, várlak:)

2011. okt. 24. 12:48
 12/32 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Én 6+1 hetesen voltam. Már dobogott a kicsikém szívecskéje is! Tökéletes idő az első vizsgálathoz! :)

7 hetes kismami :)

2011. okt. 24. 13:15
 13/32 A kérdező kommentje:
Jaj de jóóóó lenne, biztos úgy is lesz, alig várom már:))))
2011. okt. 24. 13:21
 14/32 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok!!! Én is Pco-s vagyok, meg csökkent glükóz toleranciám van, jelenleg terhes :-D

Én pont 6+4 naposan voltam, és akkor 7mm-es volt a babócánk, a másik pedig 6,5 :-D Gyönyörűen látszott a szívműködés is. Ha félidőben fogant, akkor szerintem már lesz szívhang, de ha mégsem ne ijedj meg, lehet, hogy később fogant.

Boldog babavárást!!!

2011. okt. 24. 13:54
 15/32 anonim ***** válasza:
13:54-es vagyok. Megnéztem a görbidet, 20. ciklusnapon volt a peteérésed, tehát nem félidőben.
2011. okt. 24. 13:57
 16/32 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értsem hogy két babócád lesz? Ez fantasztikus!!!!!Gratulálok:))
2011. okt. 24. 13:57
 17/32 A kérdező kommentje:
Nekem mindig a 20-21. ciklusnapon van peteérésem, de a terhesség idejét úgy tudom hogy az utolsó mensi után számolják nem?
2011. okt. 24. 14:02
 18/32 anonim ***** válasza:
Persze, a terhesség idejét ugyanúgy mérik, csak a méretek lehetnek különbözőek attól függ, hogy mikor fogant (pont ezért nézik az utolsó mensitől, mert nem egyformán fogannak meg, és nem lehet az alapján számolni) Neked mivel nem félidőben, így lehet nem lesz még pár mm-es a babócád, vagy esetleg még nem lesz szívhang, de ettől még minden rendben lesz! Majd gyere holnap
2011. okt. 24. 14:05
 19/32 A kérdező kommentje:
Az előző terhességemmel ami sajna elment, azzal 5 hetesen voltam rögtön, az a ciklus legvégén fogant, 4 mm-es zsák volt, 1 hétre rá szívhang is volt:)
2011. okt. 24. 14:21
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tutti holnap lesz szívhang is!! Drukkolok neked, tudom milyen 4 évig várni a csodát, nekünk ez az 5. év!
2011. okt. 24. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!