6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?
Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam időpontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:)))
Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot!
Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett erősödni,eddig csak émelygés volt, hőm magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelműek.
Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak?
Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:))
Vica:)
Lulu, Niki, Zsuzsi, Leigh (van még valaki? ) jöttök pozitívat tesztelni a következő hónapban?
ez a topik címe!
Hát ha már megvan a gyanu, akkor szívesen segítek milyen vérvételeket csináltass, tuti hogy az okozza a cisztát, várlak:)
Gratulálok! Én 6+1 hetesen voltam. Már dobogott a kicsikém szívecskéje is! Tökéletes idő az első vizsgálathoz! :)
7 hetes kismami :)
Szia! Gratulálok!!! Én is Pco-s vagyok, meg csökkent glükóz toleranciám van, jelenleg terhes :-D
Én pont 6+4 naposan voltam, és akkor 7mm-es volt a babócánk, a másik pedig 6,5 :-D Gyönyörűen látszott a szívműködés is. Ha félidőben fogant, akkor szerintem már lesz szívhang, de ha mégsem ne ijedj meg, lehet, hogy később fogant.
Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!