27-én jött meg.10-én volt pozitív az ovu tesz.28-29 napos ciklusaim szokott lenni. Mikor tesztelhetek legkorábban? Mikor kell éreznem valamit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 11:07
1/5 anonim válasza:
Nekem dettó ugyanez a szitu. 27-én mensi és 8-10 között valamikor ovu. Most annyi érzetem van, hogy bizsereg az alhasam, mintha állandó vizelési ingerem lenne. Mikor fogsz tesztelni?
2/5 anonim válasza:
Változó, én már a sikeres együttlét után 36 órával hánytam, de ez nem jellemző, sajnos, most olyan a helyzet, mint a pecázásnál, bedobtad a csalit és most várnod kell. 16. cilkus napon vagy 1. vagy 2. dpo-n, ez még semmi 10. dpo körül lehet valamit érezni/tesztelni, de igazából nekem hasonló ciklussal csak késés után mutatott valamit a teszt.
4/5 A kérdező kommentje:
11:10-nek. Az én alhasam szúrdogál, de nem mondhatnám, hogy fáj csak néha beleszúr.A vizelési ingert én sajna nem vezsem észre, mert amúgy is sűrűn járok, mivel kb.3 litert megiszom egy nap. Nem tudom mikor merjek tesztelni,azt hallottam a 12. napnál előbb nem érdemes. Írj majd mi a helyzet! Szorítok!!!!!
2009. febr. 12. 11:26
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! szerintem a nem várt mensi után teszteljetek, az a biztos! söt, van akinek még akkor sem mutatja ki a teszt hogy babás, csak a rá következő héten!
Én azt tanácsolom, pihenjetek sokat, ne izguljatok ilyesmin, a babának is az a legjobb ha a mamija nyugodt és nem ideges! Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!