Hétfőn volt a beültetés, öt napos embriókat kaptam vissza. Kellene valamit éreznem? Jártatok ilyen cipőben?
szerintem még nem feltétlen kell beágyazódást se érezni, bár nem tudom igazán.miért nem kérdezted meg az orvost?
Ha kell úgyis majd fogsz érezni jeleket, a lényeg hogy már ott vannak a kicsikék, ők majd teszik a dolgukat;) sok sikert!
Gratulálok! Nagyon örülök a sikerednek!
Én 2-án megyek , akkor leszek a 21-ik napon. Remélem minden rendben lesz és kezdődik a kezelés nekem is. és végre én is leszek egyszer már kismama.
Gratula!
És leírnád, hogy mit éreztél, és mikor, stb.....
Beültitől hány napra mentél vérvételre? Tesztet csináltál előtte?
Szóval minden érdekel!!!
Nem ám csak így eltűnni! :))
Köszönöm szépen!
Nem monthatnám, hogy bármit is éreztem volna.Nekem az inekció kúra alatt is fájdogált,szúrkált a hasam, a cicim is kicsit érzékeny volt. Egyedül annyi volt, hogy míg eddig soha nem tudtam délután egy percet se aludni, most szinte igényeltrem, hogy lefekhessem és 1-2 órát simán aludtam, meg azóta is. Nem én nem teszteltem előtte. nekem 5 napos embriót ültettek be hétfőn és köv.szerdán kellett vérvételre menni.Tehát ha jól számolom a leszívástól 14 nap a beültitől 9 nap.Most pénteken meg megyünk uh-ra.
Majd írjatok Ti is, hogy hogy alakultak a dolgok! Szorítok!!!!!!!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!