SOS! Ma 3-kor megyek a dokinal 5+3 napos terhes vagyok, persze ha az vagyok, fog latni valamit?
Figyelt kérdés
4 indon tuli pozitiv tesztem van!2011. ápr. 19. 11:32
1/39 anonim válasza:
5+3 hetesen hogy-hogy csak időn túliak vannak? Ilyenkor már azért illene időn belüli legalább halványnak lenni!
2/39 sumergo válasza:
Ha terhes vagy, petezsákot már biztosan látnia kell.
3/39 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs de a menszim is mar 1 hete kesik,es nagyon sok jelek is vannak,pl a hasam fel van puffadva,gyakrabban jarok pisilni,es ma a kave szagra reggel rosszul lettem,pedig kavezoban dolgozom,es mar megszoktam az illatat!
2011. ápr. 19. 11:36
4/39 anonim válasza:
Hát akkor nem kizárt!
Nekem is volt időn túli, de az utána két nappal időn belül is pozi lett. Meg a többi is!
Erősödik a tiéd?
5/39 anonim válasza:
Szia! Én 5+6 naposan voltam elôször dokinál. Hüvelyi UH-n látszódott a 14mmes petezsák és a 3mm embrió is. Azt mondta az UH-os nô, hogy ez hasin nem látszódik még, csak a hüvelyin.
Szóval mindenképpen azt kérj!
Sok sikert!
8+4 hetes kismama
6/39 A kérdező kommentje:
az elos ketto meg halvanyka,de a masik ketoo mar masfajta tesztek is azon mar erosebbek,szoval rozsaszin a csik,nem szurke mint a szellem csiknal!
2011. ápr. 19. 11:46
7/39 A kérdező kommentje:
jajjj nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 19. 11:47
8/39 anonim válasza:
Az elôzô vagyok: és is nagyon izgultam, de amikor megmutatták a kis embriót, egybôl hatalmas nyugalmat éreztem! :)
Írj majd, mi volt!!!!
Sok sikert!
9/39 A kérdező kommentje:
mindenkeppen megirom,most megyek zuhanyozni,nem akarok a kadba ulni,mert azt hallotam hogy nem jo,nem szabad!!
2011. ápr. 19. 12:14
10/39 A kérdező kommentje:
kedves utolso neked mikor mutatta ki a teszt a babat?es hany tesztet csinaltal?
2011. ápr. 19. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!