SOS! Ma 3-kor megyek a dokinal 5+3 napos terhes vagyok, persze ha az vagyok, fog latni valamit?
:((( Úgy sajnálom! Nem nagyon tudok mit írni.
1 éve próbálkoztok azt írod, vizsgálatokon voltatok már esetleg? Azt lehet tudni, hogy mi okozta ezt a cisztát?
Bejglike:
Jaj, szegény!!!!!!!!
Annyira sajnálom!!!!
Annyit gondoltam rád, figyeltem az idôt, hogy mikor jössz vissza, annyira szurkoltam!!!!
Nem lehet, hogy a ciszta miatt nem sikerül teherbeesned? Aztán lehet hülyeségeket beszélek, de lehet, ha megmûtenek, utána minden rendben lesz!!
Nagyonnagyon sajnálom, de fel a fejjel, remélem a férjed is melletted lesz, hogy ezt az idôszakot átvészeljétek!!
Aztán próbálkozzatok tovább!! Lehet nem jött el az ideje még. De ne add fel!!!
Étkezz egészségesen, ne stresszelj és hidd el, a baba is be fog kopogtatni!!
Ne haragudj, ha hülyeségeket beszéltem, de próbállak megnyugtatni!!!!!!
Nagyon sajnálom!
De nem kérdeztél rá,hogy akkor miért lett mindegyik időn túli pozitív? Mondjuk én voltam aki írta,hogy elvileg pár nap múlva időn belül is ki kell adja a 2.csíkot, nálam is úgy volt!
Nyugodj meg, fiatal vagy még, sok időd van! Gondolj bele, aki a jóval 30-on próbálkozik és nem jön!
Bejglike:
Legyetek kitartóak és türelmesek, ezt nem lehet siettetni!
Minél jobban sietteted, annál inkább nem jön össze!
És majd akkor kopogtat a baba, amikor a legkevésbé számítasz rá!
Kitartást!!
Sziasztok! Itt vagyok én is, most értem haza, tudjátok, aki 16 órára ment dokihoz! Nekem ma volt reggel egy időntúli halvány pozitív tesztem.
Kedves kérdező! Nagyon sajnálom, hogy cisztád van! :(( De ne legyél nagyon elkeseredve, mert attól még teherbe lehet esni, nem akadályozza a teherbeesést! A cisztára úgy tudom, hogy jó a cickafarkfű tea, szerintem igyál azt!
Nálam a következő történt: Hála Istennek semmi bajom nincs, nincs cisztám sem! Még terhességet nem tudtak egyértelműen megállapítani, viszont az átlagosnál vastagabb a méhnyálkahártyám, mert vérzés után az 5 mm az vastagabbnak számít az átlagnál (3 mm-nek kellene lenni, akkor tuti hogy nem lenne baba), de így még van rá esélyem, azt mondta a doki!! Azt mondta, hogy pár nap múlva is csináljak teszteket, és ha pozitív lesz egyértelműen akkor menjek vissza hozzá. Tehát lehet hogy van egy nagyon korai terhességem most, de az is lehet, hogy semmi nincs egyáltalán! A megnyugtató számomra az, hogy nincs semmi bajom, semmi rendellenességem. A görbéimet is megnézte és mondta, hogy van ovulációm, nagyon szépek a görbéim! :) Úgyhogy ennek nagyon örülök, hogy már orvosilag is bizonyított, hogy jól működik a testem! Viszont nem jutottam előrébb, mert nem biztos hogy van most baba, de megvan rá az esély...szóval nekem tesztelgetnem kell a továbbiakban.
És mivel már több mint 1 éve próbálkozunk, akkor érdemes lenne elkezdeni a kivizsgálásokat is, viszont doki mondta, hogy a férjemmel kéne elkezdeni...hát ez akkor necces lesz, mert ő nem hiszem hogy bele fog egyezni. :( Tehát szerintem továbbra is próbálkozunk a babával azt annyi. Semmilyen babára rásegítő gyógyszert nem írt fel, azt mondta, hogy többet árthat, mint használ és a természet úgyis tudja a dolgát...esetleg szedhetek valamilyen terhesvitamint azt annyi. Szerintem majd veszek folsavat, azt fogom szedni. Hát velem ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!