SOS! Ma 3-kor megyek a dokinal 5+3 napos terhes vagyok, persze ha az vagyok, fog latni valamit?
Hát én is megnyugodtam, hogy nincs semmi bajom és hogy szépek a görbéim is, és hogy még van esélyem a babára is.
De nem tudom, hogy mennyi az esélyem, nem tudom miért mondta azt a doki hogy 2 hét múlva csináljak tesztet! Miért pont 2 hét múlva? Már most is ki kéne mutatnia, nem?
Na majd meglátom mikor csinálok, majd valamikor, majd meglátom hogy érzem magam, hogy alakul a hőm...stb. aztán ha úgy gondolom, csinálok megint. De szerintem nincs baba, csak egyszerűen vastagabb a nyálkahártyám az átlagosnál. Viszont ebből talán lehet arra következtetni, hogy ha megfogan a baba nem lesz gondja a megtapadásnál ugye? Mert szép vastag a nyálkahártyám.
Na majd kiderül mi lesz.
Mindenesetre azért vannak furcsaságok, és ha nincs semmi bajom akkor miért vannak ezek a dolgok? Vagy beképzelném? Nem tudom, na mindegy, majd csak kiderül.
Kedves kérdező! Ha megjön a mensid, szerintem akkor el is távozik a cisztád! Mert olyankor kipukkad vagy felszívódik. Felszívódásban úgy tudom tényleg a cickafarkfű tea segíthet, meg talán forró fürdő...
Hát volt egy kevés vérzésem, de más volt, görcs nélküli és 1 napos. És a hőm most magasabb, mint amilyen lenni szokott ilyenkor.
Hogyhogy 6 hónapja van cisztád? És közben meg is jött a mensid mindig? Én úgy tudtam, ha megjön, akkor a ciszta is távozik a vérzéssel!! Nekem legalábbis távozott rögtön, amikor volt!
Most is megnéztem a tesztem és látszik rajta a 2. csík. Ha ez szellemcsík, nem kéne eltűnnie??
Vagy ugyanúgy ott marad?
Örülök kedves kérdezô, hogy megnyugodtál kicsit! Ha nem fogsz izgulni, és nem kergeted az azonnali teherbeesést, hidd el, sikerülni fog!!!
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy csináld a teszteket, és a fontos, hogy mindig különbözôt, ne ugyanazt a márkát próbáld!
Biztosan egyre erôsebb lesz az a csík. :)
Szurkolok nektek!
8+5 hetes babaváró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!