Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Ma 3-kor megyek a dokinal...

SOS! Ma 3-kor megyek a dokinal 5+3 napos terhes vagyok, persze ha az vagyok, fog latni valamit?

Figyelt kérdés
4 indon tuli pozitiv tesztem van!
2011. ápr. 19. 11:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Bejglike:

Az utolsó vagyok. Nekem 4+3 hetesen mutatta ki a teszt. 3-at csináltam, biztos ami biztos, minden teszt különbözô márkájú volt és mind egyértelmûen pozitív lett.

Nagyon szorítok érted!!!

Mindenképpen jelentkezz!!

2011. ápr. 19. 12:28
 12/39 anonim ***** válasza:

Ha még halványak a tesztjeid, és időn túliak is, akkor biztos nem vagy 5+3 szerintem. nem lehet későn volt peteérésed?

Ha mást nem is még, de megvastagodott nyálkahártyát láthat már 4 hetesen is a doki, ami terhességre utal, drukkolok nagyon!

2011. ápr. 19. 12:36
 13/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonlóképpen vagyok most. Én ma reggel teszteltem egy időntúli rettentő halvány pozitívat. És pont ma megyek dokihoz. Nekem volt egy kis vérzésem csütörtökön, de nagyon kevés volt és nem görcsöltem, más volt az egész. Tüneteim annyira nem nagyon vannak, csak néha enyhén érzem a derekam, és néha kis émelygés kap el. Nekem az a legfurcsább, hogy a hőm még mindig nem esett le alaphőre, emiatt gyanakszom, hogy valami nincs rendben, valamint furcsa pecsételésiem voltak ebben a ciklusban, ami sose szokott lenni...stb. Úgyhogy ezek miatt megyek dokihoz. Én nem hiszek abban, hogy kisbaba lenne a hasimban, de annyira jó lenne!!! :(

2011. ápr. 19. 12:54
 14/39 A kérdező kommentje:
kedves utolso te hanykor mesz dokihoz? leci irj majd hogy mi volt,es mindenkeppen megirom. jaj annyira izgulok, leci drukkoljatok,hogy vegre mar baba legyen a pocimban,mert mar lassan egy eve kuszkodom hogy teherbe essek!!!
2011. ápr. 19. 13:12
 15/39 anonim ***** válasza:

12:54-es vagyok:

16-tól rendel a doki, akihez menni fogok. Majd megírom, nekem mit mondott! Te is írd meg kedves kérdező!!

Nekem több mint 1 éve nem jön a baba! Úgyhogy nagyon megérdemelném már ha végre megfogant volna és itt lenne a hasimban!! De nem álmodozom, pedig olyan jó lenne ha most ez a rettentő halvány időntúli pozitív teszt azt jelentené...

2011. ápr. 19. 13:24
 16/39 A kérdező kommentje:
drukkolok neked nagyon!!!!!!!!
2011. ápr. 19. 13:41
 17/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Én is Drukkolok Neked!!!
2011. ápr. 19. 13:54
 18/39 anonim ***** válasza:

Bejglike:

Majd mind a ketten jelentkezzetek be, hogy mi volt a dokinál!!

Szurkolok nektek!

2011. ápr. 19. 14:00
 19/39 A kérdező kommentje:
hat bennem egy vilag olmott osssze,mert baba ninvs,a mehnyalkahartyam 5,3mm szoval mefog jonni,viszont van egy 4 cm-es cisztam ami mar kb 6 honapja meg van es hiaba szedem a duphasztont nem csokken csak par milimetert,azt mondta hogy meg varjunk 3 honapot es na nem mulik el akkor megmutenek,de mondjatok mar el nekem hogy mit csinaljak hogy ez az uresseg el muljon bennem,a ferjem is hivott es mar rogton azt kerdezte hogy ha terhes vagyok,olyan rossz volt mondani neki hogy NEM,annyira latszott rajta hogy elkeseredett hogy be mentem a furdobe es ott sirtam hogy ne lassa!! annyira varja mar hogy apa legyen, en 24 eves vagyok, o pedig 34 szoval van koztunk 10 ev kulombseg,es o mar nagyon szeretne apa lenni,mar nem tudom hogy mit csinaljak,mit tegyek?mar sokszor az jut eszembe hogy nekem nem lehet gyerekem,foleg ha hallom sokszor hogy masoknak elsore sikerul,es meg mar 1 eve kinlodom,azzal hogy vegre teherbe essek!! annyira el vagyok keseredve!!mostmar elegem van szamolgatni,elegem van mindenbol, a tesztekbol a sok varakozasbol mindenbol!!
2011. ápr. 19. 16:12
 20/39 A kérdező kommentje:
legszivesebben be vennek altatot es holnap reggelig fel se kelnek,csak ne erezzem ezt az uresseget bennem!! foleg magamba is vagyok ithon,a ferjem el indult ausztriaba es csak holnap er haza,szoval maganyos is vagyok, de talan meg jobb is igy mert nem tudnek a ferjem szemebe nezni annyira magamat hibaztatom,es felek hogy ne hogy masnal kosson ki, amugy nem hinnem mert szeretjuk egymast,az elobb is irta uzenetben hogy nagyon szeret,de azert ez egy noben csak benne van!!
2011. ápr. 19. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!