Lehetséges, hogy egy 22 hetes terhességből még semmi nem látszik a hason?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 02:40
1/8 A kérdező kommentje:
és a menstruáció 6 hónapja folyamatosan rendesen megvan. VAgy ez nem lehet terhesség?
2011. okt. 9. 02:41
2/8 anonim válasza:
A menstruacio folyamatos 6 honapja, vagy "rendesen" van meg?
Folyamatosan = allandoan
rendesen = havi ciklusokban, havonta 5-7 napig
Ezen kivul a 22 hetes terhesseggel legalabb 3x kellett volna mar dokinal jarnod, es akkor nem aggodtal a gyermeked miatt tulsagosan...
:(
3/8 anonim válasza:
nem ez a helyzet itt. a kedves kerdezo szerintem 22 hete nem megfeleloen vedekezett, tesztet nem vett, es azota is paraztatja magat, hogy mivan ha terhes annak ellenere hogy nemlatszik es meg is jon neki. javitson ki ha tevedek...
4/8 Atroposz válasza:
nem értem a kérdést terhes vagy csak hiszed? bocsi
Ha terhes vagy és első gyerek akkor csak most látszódni igazán de ha második akkor már látszódnia kell.
Van ilyen hogy terhesség alatt meg van de az már nem olyan mint a rendes menstruáció.Nem kell aggódnod.
5/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hog terhes vagy?
teszt? orvos? ultrahang?
Ne mondd már,hogy 6 hónapja bizontalanyságban élsz?
6/8 A kérdező kommentje:
Most lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak. Szex kb fél éve volt közöttünk, amikor védekeztünk is, amivel szerinte nem volt gond. A 9. hétnél tesztet is csináltam, ami negatív lett. Nem voltam felelőtlen. Csak most picit görcsölget az alhasam, és megijedtem, hogy emiatt muszáj lesz együtt maradnunk, ha valamilyen csoda folytán gyerek lenne a dologban. Nagyon nehezen szabadultam...
2011. okt. 9. 14:23
7/8 sumergo válasza:
A 22 hetes baba már mozog, nem is keveset. Amúgy mi lenne, ha meglátogatnál egy nőgyógyászt????
8/8 anonim válasza:
Lehet az utolsó komment miatt nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!