Ne ítéljetek el, de úgy érzem elegem van a terhességből. Mit tegyek?
19 hetes vagyok, de eddig még nem volt 2 napom ami nyugodt lenne, amikor jól érezném magam.
Hányás,egész napos hányinger, vérzés, görcs, keményedés, hasfájás, a jobb oldalam majd ki szakad, derékfájás, fáradtság, nem győzök orvoshoz menni, hogy vakbél vagy csak "nyúlók", ő persze nem küld sehova mert állítja a terhességgel jár.Most úgy érzem már nem bírom ezt,más kismama tele van boldogsággal örömmel,már sokan vásárolgatnak is, én meg folyamatos aggódásban vagyok, mert mindig van valami.Most hétfőn is megyek, ha bírom addig idegekkel,mert nem mozog....Aki esetleg hasonló tünetekkel volt,hogy bírtátok?
Vagy ez csak átmeneti állapot,hogy így kibuktam?Eddig még csak elvoltam elfogadtam,hogy itt fáj ott fáj..stb, de most már elegem van.Miért nem nyugodt az én terhességem is?
Légyszí biztassatok kicsit.
Köszi.
Biztatlak, bár egy kicsit közhelyes lesz. Nem egyformán viselik a nők a terhességet, ki könnyebben, ki nehezebben.
Ugyanez vonatkozik a szülésre is: van, akinek szinte "kicsúszik" a baba, van, aki meg hosszú -hosszú órákig vajúdik. Neked ebben nincs szerencséd és elhiszem, hogy eleged van már. Most jön a közhely: ha megszületik a babád, mindenért kárpótolni fog, a mostani gondjaid pedig feledésbe merülnek! :) Sok erőt és kitartást kívánok neked
MEGÉRI! :))
Nekem is így volt az eleje. De a közepe egész jól telt, kb a 16 héttől a 30 hétig jól éreztem magam! Akkor kezdődtek előlről a komplikációk, gondok, álland viszgálatok, fekvés, rettegés. Most 40 hetes vagyok! Igazából már nekem is nagyon elegem van, remélem a napokban megszülök végre!
Fel a fejjel, nem véleltlenül hívják terhességnek :( Elég terhes tud lenni néha. De a felén már túl vagy, és hamarosan a karodban lesz a pici babód!
Szia!
Én holnap leszek 19 hetes.
Nem ítéllek el, miért tenném.Nekem is néha tele van a cipőm mindennel.Itthon nem tudok sokmindent csinálni pedig nagyon akarnám de nem megy,(mert keményedik a pocim)most is a párom mos fel:)nagyon sajnálom mert sokat dolgozik és csak a hétvégéje szabad,akkor meg itthon melózik.Nagyon aranyos nagyon szeretem,mindenben számíthatok rá.Görcsölni én is szoktam még néha a mai napig is.Mindan nap vannak olyan érzések fálydalmak szúrások amiről azt sem tudom honnét ered vagy mi is az.Aztán a következő nap megint valami új idegen szurkálás jön, persze tiszta ideg leszek tőle.A babám már a 16. héttől mozog de nem minden nap érzem én sem.Volt olyan hogy egész nap semmi és aztán meg napi6-7alkalommal
jelezte ,hogy buli van odabent.:)A szívem is néha szurkál alig tudok levegőt venni had ne soroljam tovább.Úgyhogy nem vagy egyedül azzal, hogy szeretnél már a végén lenni a terhességnek.Gondolj mindig a legapróbb dolgogra ami jó történt veled a terhesség alatt, gondolok itt arra, hogy uh-on biztos láttad amikor mozog a babucid,vagy amikor rugdos és jelez, hogy itt vagyok mami.Próbálj meg kicsit pozítivan hozzá álni és a jókra gondolni.Tudom, hogy nehéz.És ne gondolj mindig a legrosszabra.Mindenki azt mondja ha kibújik a baba mindenért kárpotól szerintem biztos így lesz és én már alig várom a találkozást.Szóval fel a fejjel minden rendbe lesz veletek.Kítartást és panaszmentes babavárást kívánok neked.
szia, a 26. hétben vagyok. Hát sokszor nekem is tele van a hócipőm. Nekem valamiért 5. héttől van hátfájásom. A hányinger elmúlik, azt mondták....veszem észre. Minden napos nálam. Sokszor fáj a hasam, bocsánat, hogy ezt most így írom, de gázok gyötörnek. Olyankor mindig megmasszírozom a hasam kicsit, de ahogy az egyiktől végre megszabadulok, már a következő kínoz. Most meg marha jó, beteg lettem. Köhögök már két hete, és nem szedhetek rá semmit. Nem akar javulni, nem tudok aludni, mert 2-3szor felébredek este. 4:30-kor kel minden nap kelnem, mert 6-ra járok dolgozni. Ha 2:30-3:00-kor ébredek fel köhögés miatt, akkor már nem tudok visszaaludni, mert nem tudom abbahagyni a köhögést. Ráadásul fáj az oldalam, mikor köhögök. És örökös fáradtság...Én se így képzeltem el a terhességet:( Csak mindig az vígasztal, mikor érzem, hogy mozog. Nagyon várjuk már a mi kis angyalkánkat:D
Nem vagy egyedül. Próbálj mindig pozitívan gondolkodni, beszélgetni a kicsi babáddal, és elkezdhetsz neki venni egy-két apró dolgot, amit a lakásban is elől hagysz, hogy lásd, fel fog vidítani. Tervezgesd a gyerekszobát, keresgess az interneten babacuccokat, nekem ezek segítenek.
Nekem amilyen jól indult, olyan szörnyű lett a végére :(
Az elején semmi bajom nem volt, se hányinger semmi. Aztán kezdődött a derékfájás, térdfájás, vizesedés, orrvérzés, ínyvérzés (a végén már mozogtak a fogaim) jött a savam, a hólyagomat annyira nyomta a baba, hogy menni nem tudtam, de a legszörnyűbb az utolsó hónapban történt, terhességi viszketést kaptam, éjjel nappal viszkedtem, aludni nem bírtam, és olyan kiütéses lettem, hogy rossz volt rámnézni. Én ezt viseltem a legnehezebben. Ja és persze kirepedezett a bőröm a hasamon elég rendesen :(
Na meg ha valami leletem nem lett tökéletes, bújtam a netet, és persze rátaláltam valami szörnyűségre a végén, és paráztattam magam. (kicsit magas lett az afp-m, és nagyon nagy fejet mértek a babának, úgy hogy a gép azt dobta ki a koponyánál, hogy abnormal, szóval ideges voltam rendesen.) Aztán a kiírt napon megszületett a makkegészséges gyönyörű szabályos fejű kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!