Ne ítéljetek el, de úgy érzem elegem van a terhességből. Mit tegyek?
19 hetes vagyok, de eddig még nem volt 2 napom ami nyugodt lenne, amikor jól érezném magam.
Hányás,egész napos hányinger, vérzés, görcs, keményedés, hasfájás, a jobb oldalam majd ki szakad, derékfájás, fáradtság, nem győzök orvoshoz menni, hogy vakbél vagy csak "nyúlók", ő persze nem küld sehova mert állítja a terhességgel jár.Most úgy érzem már nem bírom ezt,más kismama tele van boldogsággal örömmel,már sokan vásárolgatnak is, én meg folyamatos aggódásban vagyok, mert mindig van valami.Most hétfőn is megyek, ha bírom addig idegekkel,mert nem mozog....Aki esetleg hasonló tünetekkel volt,hogy bírtátok?
Vagy ez csak átmeneti állapot,hogy így kibuktam?Eddig még csak elvoltam elfogadtam,hogy itt fáj ott fáj..stb, de most már elegem van.Miért nem nyugodt az én terhességem is?
Légyszí biztassatok kicsit.
Köszi.
Szia!megértem, hogy ki vagy borulva, mint látod elég sokan vagyunk így mint te, viszont írtad, hogy vérzel az odáig oké, hogy a többi tünetre esetleg legyint a doki azt mondva, hogy természetes, de a vérzéssel se csinált semmit? mert ez nagyon nem jó :S Ha ennyi problémád van, akkor tuti nem jó ha melózol, ha meg nem dolgozol akkor tényleg pihenj annyit amennyit csak tudsz! van egy csomó bogyó amivel lehet enyhíteni ezeket a tüneteket. Érdemes lenne utána járnod...
Én is keményedek mindennap, a derekam hasogat vele együtt a hátam, hol székrekedés hol hasmenés, a fogfájás rendszeresen előfordul, na akkor megyek a falnak igazán! fáradtság nekem is van és gyengeség, néha olyan mintha influenzás lennék láz nélkül :S engem csak az vigasztal, hogy már 2 és fél hete érzem a babát mozogni és néha vannak teljesen tünetmentes napjaim :)
16h km
Én meg azzal magyaráztam a "nyűgösségemet", hogy a 2. terhességem, biztos nem pihenhetem ki magam rendesen a kisfiam miatt.
Hát nekem is volt minden. Kezdődött hányingerrel, fáradtsággal, persze alig bírtam melózni közben (dehát muszáj volt). Aztán jött a 2 hétig tartó folyamatos fejfájás, aztán rettegés a H1N1 miatt, ja meg persze közben a kicsi fiam hordta haza a bacikat a böliből, persze én meg mindent elkaptam...:( Egyik alkalommal 37,2 volt a lázam, de én azt hittem legalább 39 fölött van, na azt nem kívánom senkinek).
Keményedéseim nem nagyon voltak kellemetlenek, hasam sem nagyon fájt szerencsére, inkább csak fáradt voltam állandóan.
Aztán kb 16. héttől ezek elmúltak, jött az esti "elfekvős" derékfájás, mondjuk ez volt az elsőnél is.
Mostanra meg néha elviselhetetlen, az elsővel "csak" hanyatt nem tudtam se ülni, sem feküdni, most már oldalt sem jó, alig bírok felkelni. Néha ülő helyzetből is, ha délelőtt csak megfőzök, utána egész délután kínlódok vele.
És egyre jobban....most vagyunk túl egy 2 hetes, festéses, álmennyezetes felújításon, hát a derekamnak ez sem tett valami jót, pedig apa nagyon kevés dolgot engedett nekem, a nagyját ő csinálta, dehát csak fent maradtam vele...
Szóval tényleg nem vagy vele egyedül, én is azt hittem, csak én nyüglődök folyton. Meg rátesz a nagymamám "úgy szerettem terhes lenni" mondata, ami kikészít...:)
KITARTÁST, tényleg minden megváltozik, ha kibújik a kismanó, nekem már szerencsére nem sok van hátra, de Neked sok pihenést, és sok kitartást kívánok!
És minden sorstársnak "boldogabb" babavárást...
37 hetes kismama
Szia!
Jaj, szörnyű lehet így várni a babádat, de látod milyen sokan vagytok így....együttérzek.
Én már azon is hisztizek, hogy nyúlik a hasam, meg hogy nem érem el a lábkörmömet, hogy levághassam...de az olvasottak után visszaveszek magamból. :-D
Szedsz magne b6-ot? Kéne, napi 3x2, oldja a görcsöt, és meg is nyugtatja az idegeket, meg a hányingerre is jó.
Meg én nagyon parázok, mert volt már egy gázos terhességem, és vettem egy szívhang-hallgatót...hát ez isteni, persze van, hogy nem találom, de ezt mondták előre, hogy néha elbújik. Esetleg kölcsönözz egyet, hátha akkor legalább ez miatt nem kéne rohangásznod állandóan.
Minden jót!
Sziasztok!
Köszönöm,hogy írtatok.
Azt hittem csak én érzem ezt.Olyan rossz érzés ez, de annyira unom ezt az itt fáj-ott fáj-t.
Van néha 1-2 jó pillanatom, de az kevés.az állandó aggódás, félelmek mellett.
Van ez a vakbél nem vakbél dolog is,most is húz a jobb felem, de csak ha állok akkor érzem.Így ülve nem...eddig még.
Néha tényleg úgy érzem megörülők.
Mindig nyugtatom magam majd jobb lesz, de mindig jön valami:((
Nektek Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!